02-22-2007, 07:54 PM
Krzychun, on podłączył telefon, komp go widzi, ale ma problem z rozpoznaniem karty pamięci. Warsadal'u moge Ci pomóc tylko w następujący sposób: Najpierw dowiedz sie jaką maxymalną karte mozesz wsadzić (1GB to dość dużo). Jeżeli bedziesz mógł wsadzić 1GB to problem lezy w czym innym... w zajebanym połączeniu telefon<----->PC. Siedze troche w tym i niejedne kombinacje robiłem
Doświadczenia z Samsungami mam przemile zjebane heh Miałem X480 i X640 - zachuja nie mogłem ich połączyc z kompem. Skoro Ty juz sie połączyłes ze swoim E250 to naprawde musisz byc dobry
Co do sprawy: Rada jest prosta - musisz odpalic aplikacje i szukac róznego rodzaju konfiguracji (w telefonie tez poszperaj) jezeli po 1-2 dniach nic sie nie uda to poszukaj nowego softu - jezeli nie znajdziesz no cóż... może Bluetooth (kosztuje 30-40 zł)
EDIT: poza tym dlaczego nie kupiłes sobie KURWA Sony Ericssona np. K750i ewentualnie K610i ? Ta sama cena, a te dwa telefony niszczą konkurencje.
Doświadczenia z Samsungami mam przemile zjebane heh Miałem X480 i X640 - zachuja nie mogłem ich połączyc z kompem. Skoro Ty juz sie połączyłes ze swoim E250 to naprawde musisz byc dobry
Co do sprawy: Rada jest prosta - musisz odpalic aplikacje i szukac róznego rodzaju konfiguracji (w telefonie tez poszperaj) jezeli po 1-2 dniach nic sie nie uda to poszukaj nowego softu - jezeli nie znajdziesz no cóż... może Bluetooth (kosztuje 30-40 zł)EDIT: poza tym dlaczego nie kupiłes sobie KURWA Sony Ericssona np. K750i ewentualnie K610i ? Ta sama cena, a te dwa telefony niszczą konkurencje.