02-19-2007, 11:25 AM
Zajebisty komentarz z oneta, dotyczący tej sprawy
:
"a jak nie otworzę i nie wpuszcze plicji, to ściagną brygadę antyterrorystyczną i wyłamią mi drzwi. Ciekawe jaki jest koszt takiej akcji? I kto za to zapłaci? Już wiem! Pan zapłaci, pani zapłaci, ja zapłacę. I potem przetrzepia mój twardy dysk. Znajdą kilka mp3-jek, parę divix-ów no i będę przestępcą. Policja dostanie medal za sprawnie przeprowadzoną akcję (zaden tygrys nie zginął) a ja pójdę siedzieć. A tymczasem Lew spaceruje sobie po parku, mafia handluje dragami i wymusza haracze a "snajper" nadal cieszy się wolnością. Super.
P.S. Szanowni panowie policjanci, jak będziecie jechac do mnie sprawdzic mi kompa, to skoczcie po drodze do MacDonalda i przywieźcie mi big-maca z frytkami i średnią colę, bo jak sie stersuje to głodnieję. aha, tylko zadzwońcie wcześniej, zebym była w domu"
:"a jak nie otworzę i nie wpuszcze plicji, to ściagną brygadę antyterrorystyczną i wyłamią mi drzwi. Ciekawe jaki jest koszt takiej akcji? I kto za to zapłaci? Już wiem! Pan zapłaci, pani zapłaci, ja zapłacę. I potem przetrzepia mój twardy dysk. Znajdą kilka mp3-jek, parę divix-ów no i będę przestępcą. Policja dostanie medal za sprawnie przeprowadzoną akcję (zaden tygrys nie zginął) a ja pójdę siedzieć. A tymczasem Lew spaceruje sobie po parku, mafia handluje dragami i wymusza haracze a "snajper" nadal cieszy się wolnością. Super.
P.S. Szanowni panowie policjanci, jak będziecie jechac do mnie sprawdzic mi kompa, to skoczcie po drodze do MacDonalda i przywieźcie mi big-maca z frytkami i średnią colę, bo jak sie stersuje to głodnieję. aha, tylko zadzwońcie wcześniej, zebym była w domu"
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced