02-03-2007, 09:02 AM
The Stig napisał(a):No właśnie różnej gramaturze - jak widze koszulke za mniej niz 29.99 zł to już wiem o tym, że jest kiczowata.Nieprawda. Nie każda koszulka poniżej 29,99 PLN jest kiczowata, ma kiepski nadruk i kiepską gramaturę.
The Stig napisał(a):A z miłą chęcią kupił tą koszulke z dobrego materiału za 29.99 zł (lub wiecej), ale nie kupie bo po prostu nie ma.Ciekawe.. Twój pierwszy post dotyczył tego że wybór jednego wzoru koszulek jest ZA DUŻY, a teraz piszesz, że nie możesz kupić, bo nie ma... Chyba, że nie umiem czytać ze zrozumieniem
The Stig napisał(a):Wydaje mi się, że sklep powinien stawiać na jakoś i dostosowane do tej dobrej jakosci umiarkowane ceny.Święte słowa. Przez cały czas tak właśnie staramy się robić.
The Stig napisał(a):Koszulki Promo Stars kosztują niewiele ponad 30 zł i są znakomitej jakości. Natomiast koszulki jakieś tam za niewiele ponad 20 zł są z materiału na papier toaletowy.Be-ze-du-ra. Prywatnie mam kilka koszulek, takich co to ich cena wynosi trochę powyżej 20 PLN. Chodzę w nich od kilku lat i jakoś nie narzekam. To, że dana koszulka jest tańsza od innych, nie oznacza automatycznie, że jest gorsza. Ceny koszulek (i wszystkich innych rzeczy oczywiście też) często zależą nie ich od jakości, ale od cen w jakich oferują je nasi dostawcy. A z tym bywa bardzo różnie.
The Stig napisał(a):Niby tylko 10 zł różnicy, ale jak to sie mawia - nie ma nic za darmo. I ja osobiscie wolę dołożyc te pare groszy i miec towar na lata, niż dac mniej i za chwile wyjebać by kupic znów płacąc wiecej.Problem polega na tym, że jednak nie jesteś jedynym klientem tego sklepu. I jest gro takich ludzi, którzy wolą jednak kupić taniej, nawet kiedy spodziewają się, że dotrze do nich towar gorszej jakości - co (tak jak napisałem wcześniej), nie zawsze jest prawdą. Z racji tego że już od kilku zajmujemy się sprzedażą on-line, mieliśmy sporo czasu aby poruszonej przez Ciebie sprawie przyjrzeć się w szerokim zakresie. I oczywiście wyciągnąć odpowiednie wnioski...
Pozdrawiam.
>N<