10-09-2004, 12:28 AM
moocker napisał(a):(Np. zablokowanie wyszukiwarki niepłacącym.)
pierwsze slysze cos takiego. blokowali ludzi - owszem, ale tylko ripperow. dodatkowo kiedys byl problem z nasza "wspaniala" TPsa i to ona sprawila ze ludzie byli przez jakis czas zabanowani.
na Devie jestem od dwoch lat, nie narzekam. jedyna sprawa ktora mnie wkurzyla to kradziez moich grafik - oczywiscie ukradl Polak... no coz...
ale siedze na Devie caly czas, mam sie dobrze i prawie 23.000 odwiedzin jest.
Swoja droga chcialam wejsc na Digart, ale jak sobie przegladnelam co nieco (przede wszystkim komentarze) to szybko zrezygnowalam. Na devie nie spotkalam sie nigdy z takim chamstwem.
A co do adminow: czasami trzeba byc wyrozumialym, zwazywszy na to, ile postow na dzien oni otrzymuja. ja ich podziwiam za ich cierpliwosc. jesli zostales przez admina niemile portraktowany to oznacza, ze napisales to co napisales troszke "dosadniej". Bez powodu sie nie przyczepiaja.
Dodam jeszcze: watpie bys na Digarcie znalazl kogos kto oplacilby ci roczna subskrypcje w kwocie $25 i do tego dozywotnio oplacil ci konto z mozliwoscia drukowania twoich prac... Na Devie to sie zdarza, a ja sie o tym przekonalam. jesli jestes w porzadku i lubisz to co robisz - tam to docenia. Przez Devianta znalazlam takze i prace - wiec nie mam na co narzekac.
Ale skoro Digart ci bardziej odpowiada - twoja wola. nie zamierzam cie werbowac z powrotem na DA.
Pozdrawiam.
Nellis Eketorp