01-21-2007, 11:34 AM
Podejrzewam że gdyby ktoś nie użył słowa "prowokacja" to sam byś na to nie wpadł
Jeśli chodzi o rozmowy o ideologii, odsyłam do Stiga, myślę że moglibyście prowadzić dysputy na zadowalającym was obydwu poziomie.
CO do szatańskich dawek ironii zawartych w twoim poscie, to nikt absolutnie jej nie zrozumiał, bo chyba nawet ty jej nie zrozumiałeś. Z resztą, jesteś zbyt genialny. Opowiedz coś: jak to było wychowywać się w stawie hodowlanym w Dębem Wielkim?
PS.nagroda za ilość kropek w wypowiedzi.
PS 2.skoro aż tyle lata ci koło dupy, to proponuję ją umyć
VargDT napisał(a):a wam razic prawda w oczy i w wasza godnosc i juz wszyscy oburzeniu jak jasnym choojem strzelilŻe korwa co?
Jeśli chodzi o rozmowy o ideologii, odsyłam do Stiga, myślę że moglibyście prowadzić dysputy na zadowalającym was obydwu poziomie.
CO do szatańskich dawek ironii zawartych w twoim poscie, to nikt absolutnie jej nie zrozumiał, bo chyba nawet ty jej nie zrozumiałeś. Z resztą, jesteś zbyt genialny. Opowiedz coś: jak to było wychowywać się w stawie hodowlanym w Dębem Wielkim?
VargDT napisał(a):"Im bardziej jestem nienawidzony tym jestem silniejszy"Nie schlebiaj sobie. na razie wszystkim jest smutno z twojego powodu i myślą jak można ci pomóc.
PS.nagroda za ilość kropek w wypowiedzi.
PS 2.skoro aż tyle lata ci koło dupy, to proponuję ją umyć