01-19-2007, 10:26 AM
a ja mam teriera szkockiego
![[Obrazek: 600px-Scotish_terrier_burleska_2005.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ac/Scotish_terrier_burleska_2005.jpg/600px-Scotish_terrier_burleska_2005.jpg)
moj jest trochu ladniejszy, ale kij
amstaffy uwielbiam- chocby z jednej przyczyny, moj facet ma 3 takie psy i sa one cudowne. Bardzo przywiazuja sie do wlascicieli i sa jak takie kluseczki. Grozne sa tylko wtedy gdy pilnuja swojego tyretorium i.. pana ;] W domu totalne rozleniwienie, pieszczoty i wlazenie na glowe
Generalnie to lubie wszystkie teriery bo maja bardzo specyficzny charakterek
I jak kto mi powie, ze te psy sa grozne to wybuchne smiechem. Bo pies sam w sobie nie stanowi zagrozenia, stanowi je wlasciciel, ktory sam psa nieumiejetnie wychowuje a potem wytrzeszcza galy ze zdziwienia, ze cos sie stalo. Sama mialam rottweilera i jakos zyje ;] Psiak byl swietny i dobrze ulozony.
i bullteriera tez
moj jest trochu ladniejszy, ale kij

amstaffy uwielbiam- chocby z jednej przyczyny, moj facet ma 3 takie psy i sa one cudowne. Bardzo przywiazuja sie do wlascicieli i sa jak takie kluseczki. Grozne sa tylko wtedy gdy pilnuja swojego tyretorium i.. pana ;] W domu totalne rozleniwienie, pieszczoty i wlazenie na glowe

Generalnie to lubie wszystkie teriery bo maja bardzo specyficzny charakterek

I jak kto mi powie, ze te psy sa grozne to wybuchne smiechem. Bo pies sam w sobie nie stanowi zagrozenia, stanowi je wlasciciel, ktory sam psa nieumiejetnie wychowuje a potem wytrzeszcza galy ze zdziwienia, ze cos sie stalo. Sama mialam rottweilera i jakos zyje ;] Psiak byl swietny i dobrze ulozony.
Cytat:Staffordshirea tego to maja moi sasiedzi- slodki jest ;]
i bullteriera tez
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me