01-10-2007, 11:30 PM
I gatunek Łosia
II gatunek Łosia
Jeżeli jesteś tą drugą odmianą to odpowiedz na wcześniej zadane przez mnie pytanie: czy swoim stylem bycia udowadniasz, że PUNX to brzmi dumnie?
Ostatnie pytanie: zdajesz sobie w jakiej epoce żyjesz?
A wracając do tych sympatycznych zwierząt z rodziny jeleniowatych to wyczytałem, że mają dobry węch, a słaby słuch i wzrok.
Piszesz tekst (nie oceniam teraz czy mądry czy głupi), ktoś się do niego odwołał i zadał Ci pytanie. Ty odpowiadasz bez uzasadnienia, albo na zasadzie 'pytaniem na pytanie'.
SpekToR napisał(a):Są łosie totalne noszące czarne stroje, agrafki po 100 naszywek na prawie każdym wolnym skrawku plecaka obwieszeni tym wszystki, zapominają o jednym ze PUNX jest sposobem myślenia i stylem życia (zachowania) a nie tylko rodzajem garderoby.
II gatunek Łosia
SpekToR napisał(a):Znam z autposji kilku świetnych ludzi dla których "ciuszki" sa zbędne a swoim stylem bycia udowadniają ze PUNX to brzmi dumnie!A teraz proste pytanie: którą odmianą łosia jesteś?
Jeżeli jesteś tą drugą odmianą to odpowiedz na wcześniej zadane przez mnie pytanie: czy swoim stylem bycia udowadniasz, że PUNX to brzmi dumnie?
Ostatnie pytanie: zdajesz sobie w jakiej epoce żyjesz?
A wracając do tych sympatycznych zwierząt z rodziny jeleniowatych to wyczytałem, że mają dobry węch, a słaby słuch i wzrok.
Cytat:co na mam ci napisać zeby zadowolic twoja ambicje?/Pod względem językowym 'świetne' pytanie zadałeś.
Piszesz tekst (nie oceniam teraz czy mądry czy głupi), ktoś się do niego odwołał i zadał Ci pytanie. Ty odpowiadasz bez uzasadnienia, albo na zasadzie 'pytaniem na pytanie'.