10-06-2004, 10:44 AM
Windir napisał(a):Zakladam taki nietypowy temathock: czy lubicie chodzic w glanach? Ja chodze w nich od pol roku i powiem wam ze wygodnie sie wnich czuje nawet w lato chodzilem tylko ludzie jakos tak sie na mnie dziwnie patrzyli a kumple pytali czy nie jest mi goraco, ale powiem szczerze ze jest to najwygodniejsze obuwie w jakim chodzilem pozatytm doskonala bron(po kopnieciu gocia w piszczel juz nie wstal
) na nieoczekiwane akcje z dreskami ktorych u mnie w miescie jest na peczki ogolnie Glanom mowie TAK! czy wy tez je lubicie?
pozdro
Glany jak najbardziej, preferuje Hadeki
Latem sobie odpuszczam, bo za gorąco, choć kiedyś, nie powiem, latałam w nich nawet przy 30 w cieniu
Teraz jestem za stara chyba i wygodnicka, więc przy takiej temp. wole dżizaski
... A propos tego, że ludzie sie gapią kiedy latem pocina sie w takich butkach. Cóż wydaje im sie, że to niezdrowe bo noga sie w nich bardzo poci, a to mylne przypuszczenie. Jak sie noga przyzwyczai to jest sucho i wygodnie i tak jak mówisz, można jakiegoś natręta kopnąć w jajko, jak podskoczy

hock: czy lubicie chodzic w glanach? Ja chodze w nich od pol roku i powiem wam ze wygodnie sie wnich czuje nawet w lato chodzilem tylko ludzie jakos tak sie na mnie dziwnie patrzyli a kumple pytali czy nie jest mi goraco, ale powiem szczerze ze jest to najwygodniejsze obuwie w jakim chodzilem pozatytm doskonala bron(po kopnieciu gocia w piszczel juz nie wstal