11-26-2006, 12:32 PM
HeavyMusic.pl napisał(a):ja mam np taką manię, że lubię słuchać coverów Ace Of Spades, wiele to shit ale jest kilka ciekawych.
Ten jest zajebisty:
http://www.youtube.com/watch?v=l6eyeR2UE0o
\m/
HeavyMusic.pl napisał(a):A w śród tych 90% klonów slejerka znajdzie się 10% czegośnaprawdęfajnego, więc imo warto szukać
To trzeba sporo czasu na sluchanie, ja niestety nie mam az tyle.
raf667 napisał(a):Bo to się nie stanie z dnia na dzień.To raczej długi proces
jakos wszystko sie trzyma cały czas i rozwija, wiec nie naprawde nie widze problemu.
raf667 napisał(a):Bo będzie coraz więcej ludzi którzy widząc w TV linkin park pomyślą "ooo ci metalowcy to mają kasę!Nie ma co jutro wołam zdzicha i stacha,zakładamy metalowy band!".
zejdz na ziemie
raf667 napisał(a):Kiedyś jak na metalu się nie dało zarobić ludzie tworzyli go z pasją,dlatego bo to lubili.
Po pierwsze, primo: czyli uwazasz ,ze teraz ludzie juz nie tworza muzyki z pasja ?
Po drugie , primo: Lata 80 ? Nie rozsmieszaj mnie. Juz w zasadzie od lat 70 (czy moze nawet koncowki 60 ?)była moda na ciezsze rockowe granie. Z poczatku metal mogl byc ciezko strawny ale to była tylko kwestia czasu kiedy sie "przyjmie". Pozatym ,naprawde myslisz ,ze ten wysyp metalowych zespolow w latach 80 to było wszystko z pasji do tej muzyki ?