11-22-2006, 11:51 PM
Vomitor napisał(a):To może wreszcie, zamiast jęczeć nad poziomem tych prac jak pchana w odbyt dziwka, uraczysz nas o wyrocznio z zakresu wiedzy tyczącej się sztuk plastycznych wszelakich, o posiadaczu jakże subtelnego i wyrobionego gustu i smaku okładkami płyt swego autorstwa?I uważasz że zrobiłbym cokolwiek tylko dlatego, żeby tobie pokazać? Za darmo to mogę co najwyżej wydymać cię z buta, końska popierdolino.
Vomitor napisał(a):Zrozum wreszcie dzieciaczku neostrady, że niektórzy ludzie toczą życie poza tym forum i netem.Rozumiem. Co sobotę robisz krokieta z połykiem Ramzesowi. Ewentualnie kupujesz mu piwo a potem robisz krokieta. A potem ganiacie się wkoło stołu.
Swoją drogą napisał gość mający ponad 1300 postów, powtórzywszy za swoim serdecznym koleżką mającym ich ponad 2600.
Vomitor napisał(a):Ciekawe kiedy to miało miejsce skoro dopiero teraz przeczytałem twą wypowiedź trepie?Wiedziałem że odnalezienie literki "h" w elementarzu zajmie ci ze dwa dni
Cytat:Gajom mowimy tu stanowcze won.No to właśnie sam się popędziłeś won
Vomitor napisał(a):Właśnie zdobyłes +10 punktów w kategorii "jaki jestem kurwa tępy" i wysunałeś się na prowadzenie w ogólnej klasyfikacji plebiscytu "gość któremu trzeba podpalić cynamon na gaciach"Cytat:I twardzi. Zazdroszczę wam.
Wiem, masz kompleksy i zauważyć to można już nie od wczoraj. Życzę powodzenie w podbudowywaniu własnego ego bo póki co widac chujowo ci to wychodzi.
Vomitor napisał(a):Podaj przykłady dobrych okładek sygnujących albumy poszczególnych zespołów aby zaistniała szansa, że dyskusja nabierze jakichś merytorycznych treściPowyższe wypowiedzi twoje i twojego... przyjaciela nakazują mi twierdzić że nie ma z kim prowadzić takiej dyskusji. Bo na pewno nie z tobą, gościem który cieszy się gdy widzi chujowe okładki i broni ich, bo takie właśnie mają być
-Rene- napisał(a):Tak czytam to szczekanko i szczerze mówiąc życzę ci vomit, żebyś chociaż spróbował powiedzieć Mu to kiedyś w twarz. "Spróbował" bo nic więcej ci nie wróżę, to znaczy obstawiałabym jakieś 2, góra 3 sekundy.Są pewne granice, niektóre rzeczy byłyby poniżej krytyki