11-18-2006, 06:08 PM
No sory KISIEL, ale twoje wypowiedzi, sposob zachowania nawet tutaj jedzie szczeniactwem, checia dowartosciowania sie i frustracja na kilometr. check chociazby przyklad z ostatniej chwili: http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....848#149848 i podziekuj, ze cie jade w sposob kulturalny. to bylo a propos tego:
Cytat:Czym jestem sfrustrowany ? Jak jestem nastawiony do życia ? I wreszcie - rośnie się fizycznie do jakiegoś momentu w życiu, za to psychicznie - do grobowej deski. Raczej "dorosnąć" się nie da. Jeśli wg. Ciebie "dorosnąć", to mieć 18 lat, to ROTFL.swoja droga twoje przemyslenia egzystencjalne tez daja rady, hehe
Cytat: <--> (zapętlić)i co to ma wyrazac? czlowiek, pisz z sensem i jasno, riposty emotikonowe nie swiadcza o tobie najlepiej
Cytat:Niech Was Wasze stare pocałują, może się w księciuniów zamienicie.riposta na poziomie, hehe, znow sie spinasz, widac, ze mi zlosliwosc wyszla
Cytat:Gdybym tylko grał, nie wiedziałbym tego. Abym to poznał (i wiele innych rzeczy związanych z muzyką)musiałem zacząć się edukować we właściwym kierunku.interwaly to ja mialem na muzyce w szkole podstawowej, tak wiec niczym w tym momencie nie zaskoczyles. chciales jakims madrym 'technicznym' pojeciem zablysnac, hehe, ktore mialoby usprawiedliwiac twoje merytoryczne braki w poprzednich postach na temat zespolow muzycznych/ew. pojedynkow plyt, hehe