10-19-2006, 09:36 PM
Kamael napisał(a):Nie, tylko nie "Deadwing"! "Signify", "Up The Downstair", "Lightbulb Sun", " The Sky Moves Sideways" - o, te płyty trzeba znać i uwielbiać ; ).
Osobny topic o Blackfield bez sensu, tutaj zbyt mało osób ich słucha - lepiej pisać o nich w temacie o Porkach. Mówiąc szczerze ja na ich nowy krążek czekam z o wiele większą ciekawością i niecieprliwością, niż na następnych Porków. Jakoś po słabych "IA" i "D" nie spodziewam się na kolejnym krążku muzycznych rewelacji.
Znać znam
tylko nie posiadam, a że mam na oku taniego Deadwinga to inna bajka
co do Deadwinga, eee przesadzasz, tragedi nie ma, co prawda, patrząc wstecz na reszte dokonań PT to wypada hmmm... no słabiej, ale, no własnie to ale, ale to nadal PT, którego JA słucham z nieukrywaną przyjemnością.Co do Blackfield, tak, też ta ciekawość zżera, naprawdę płytka Blackfield to jest coś: Open Mind, Blackfield, Summer, Cloudy Now, Pain... e ee napiszę że tylko glow i scars mi średnio podchodzą, a w Hole In Me to się normalnie zakochałem... Ciekawe co pokażą teraz.

![[Obrazek: banerheavymusicro2.gif]](http://img301.imageshack.us/img301/6730/banerheavymusicro2.gif)