08-03-2006, 11:06 PM
E tam punk to jest właśnie to...żygacie tym, jebiecie to i to tylko utwierdza nas w przekonaniu iż ten ruch jest kurwa najlepszy. Od muzyki się odpierdolice, samo założenie punk-rocka to "Trzy akordy i darcie mordy", w każdym bądź razie polowa tych Tru satanic pogan haevy metalowych zespołów to darcie ryja w taki sposób że słowa nie dadzą się zrozumieć a jeżeli już nawet to jest to pierdolenie o zajebywaniu się nawzajem, krwi, demonach wyimagowanym świecie. Ale fajnie podoba się to komuś jebie mnie to puki nie wpływa to na mnie
A ruch punk jest i kurwa będzie, to że kotojady na pancurowych koncertach zawsze dostają wpierdol to już ich sama wina...nikt ich nie zaprasza i nie każe wpiedalać sie z heillowaniem...najeżdżacie na tą subkulture ale kotojady patrząc stereotypowo to wychudzone blade przećpane dzieciaki w tłustych długich włosach z 2 tonami sygnetów i pentagramów na szyji...pedały po prostu;P To chuj w dupe wam wszystkim jak to ten MegaCzyrak powiedział wyraziłem swoje zdanie;P
A ruch punk jest i kurwa będzie, to że kotojady na pancurowych koncertach zawsze dostają wpierdol to już ich sama wina...nikt ich nie zaprasza i nie każe wpiedalać sie z heillowaniem...najeżdżacie na tą subkulture ale kotojady patrząc stereotypowo to wychudzone blade przećpane dzieciaki w tłustych długich włosach z 2 tonami sygnetów i pentagramów na szyji...pedały po prostu;P To chuj w dupe wam wszystkim jak to ten MegaCzyrak powiedział wyraziłem swoje zdanie;P
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"