08-02-2006, 03:44 PM
R_amze_S napisał(a):Nie ma obiektywnych kryteriów oceniana sztuki
są - w ramach przyjętego zbioru założeń. kolejny raz pokazujesz, jakim ignorantem i zacofańcem jesteś. nic cię fora internetowe nie nauczyły? to może powinienneś przerzucić się na inną lekturę

Cytat:Poza tym,napisałem ze nie uważam się za eksperta od BM. Wyrażam jedynie swoje zdanie, subiektywne jak najbardziej.
a więc niepoparte żadną sensowną wiedzą. tak więc nie rób scen, i przyjmij za dobrą monetę to, co ja tu wypisuję
Cytat: Jednakowoż nie zauważyłem także zeby Twoja wiedza o black metalu była imponująca,więc zamknij pizde i wydupiaj do tematu o samowarze albo spuszczaj się nad swoją Wieśniahą a nie udawaj dupnego specjalisty od BM
lol, a gdzie niby miałeś zauważyć moją wiedzę, skoro nie wypowiadałem się na tym profańskim forum na te tematy, bo po co? ale jak widzę zacofańców, ortodoksów i chłopczyków, to czasami mam ochotę strzelić im z liścia mej erudycji, co niniejszym robię.
Cytat:Mamy NUDE przede wszystkim,cięzko mi wysluchac tej plyty do końca,bo pierwsze kawałki jeszcze dają radę.Im dalej tym gorzej jednak.
to się nazywa trans, i jest to nieodłączny element prawdziwego blackmetalu II fali :> Nie rozumiesz? idź słuchać thrashu albo Motorhead
Cytat:Drapieżnosci zaś nie sposób się tu doszukać.
patrzysz przez bardzo wąski pryzmat, szukasz utartych wzorców i schematów, którym Satyricon od dawna się wymyka. To nie jest muzyka dla ciebie - nie możesz wobec tego na podstawie swojego gustu wypowiadać się o braku pozytywnych elementów w twórczości Satyra i Frosta
Cytat:Powiedział mieszkaniec podkieleckiej wioski do mieszkanca metropolii
Pomijam juz oczywisty fakt,że Sląsk z racji swej historii jest bardziej powiązany z zachodem Europy niz twoja kielecczyzna ,więc kto tu kurwa,jest zasciankiem?
oczywiscie, nie ma jak bezmyslne odszczekiwanie ad hominem bez zadnej refleksji nad znaczeniem tego, co napisalem wczesniej. Poza tym nie wiem co moje miejsce pochodzenia moze miec do mojej wiedzy i rozumienia muzyki BM. jak na razie z tego, co widac, przewyzszaja one twoja, ktora charakteryzuje sie uprzedzeniami i waskim horyzontem
Cytat:Dodaj trzy magiczne literki "IMO" i cale zdanie będzie OK.
lol, ludzie, ktorzy na poczatku lub w polowie lat 90 byli czescia sceny BM, twierdza tak samo. wiec nie zadne IMO, tylko obiektywnie ND to przeciętniactwo.[/url]

![[Obrazek: hahaha2dl.gif]](http://forum.ewangelizacja.sulechow.net/images/smiles/hahaha2dl.gif)