08-01-2006, 08:30 PM
R_amze_S napisał(a):Nevermore napisał(a):ze Satyr do ND to produkcja dla mrocznych gimnazjalistów, black dla mężczyzn zaczyna się poźniej.Hm,czyli jako taki tez się zaliczasz do mrocznych gimnazjalistów,bo przeciez napisałeś wcześniej co następuje:
Cytat:-ostatnie cztery Satyricony to ich najlepsze płyty co do tego nie mam wątpliwości-Jednym słowem także zaliczasz ND do najlepszych płyt Satyra.
A oprócz tego sam napisałeś:
Cytat:nie jestem ekspertem jeśli chodzi o BMSkoro nie jesteś ekspertem od BM,to nie wydawaj takich opinii o zespole było nie było grającym BM.
1.DO czyli bez tej płyty, moze nieprecyzyjnie się wyraziłem ale ND jak najbardziej lubię i cenie
2.Po to jest forum żeby wyrażac opinie, moja jest jak najbardziej subiektywna ale też oparta na licznych odsłuchach i opiniach ludzi OSŁUCHANYCH z tą muzyką-co dziwne 99 % z nich również nie przepada za Satyrem sprzed ND.Nie chcę tu robic za żadne guru, bo takim nie jestem, w sprawach BM jest żałosnym ignorantem ALE Satyricon jako jeden z moich ulubionych zespołów BM jest mi dobrze znany i mam wyrobiona o nim opinię.Zresztą ty też ekspertem jak zaznaczyłeś nie jesteś
fetus-ND to swietna płyta, ale DLA MNIE Rebel i Now, Diabolical to płyty lepsze.Szanuje (już) twoje zdanie, ale się z nim zupełnie nie zgadzam.Na inwektywy nie mam zamiaru odpowiadac, bo to nie ma sensu.
krolik-lubisz lizac cudze fiuty po forach?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?