• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Okladki

Rammstein Mutter oraz TSoTB plytka Lake of Sorrow Big Grin
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

Ja bardzo lubię okładki kartonowe Big Grin.

A moje ulubione tak ogólnie to: Moonspell - Wolfheart, Therion - Secret of The Runes, Lepaca Kliffoth; Anathema - Judgement, Blind Guardian - Let's Sing The Bard's Song.
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

to ja powiem tak:
1.My Dying Bride "The Light At The End Of The World"
2.System Of A Down "System Of A Down"
3.Black Sabbath "Mob Rules"
i wszystkie Iron Maiden Smile
scyzoryk, scyzoryk, tak na mnie wołają
Odpowiedz

Z ostatnio wydanych płytek super jest okładka płyty "Coldness" Timo Kotipelto-po prostu jak dla mnie ma super klimat Smile A inne? Korn-Untouchables (ma coś w sobie) i Metallica-...And Justice For All.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Niezła jest okładka do płyty Samaela "ceremony of opposities" 8) No i "Nihil " Impaled nazarene - obraz w pełni pozytywny Big Grin
Odpowiedz

Zdecydowanie 4 okładki:

1) Opeth - "Still Life"
2) My Dying Bride - "Songs of Darkness, Words of Light"
3) Pink Floyd - "The Wall" (za powalającą prostotę!)
4) Anathema - "a natural disaster" (taką fotkę mógłbym sobie na biurku powstawić!)
Odpowiedz

Metallica: ...And Justice For All
Guns n' Roses: Spaghetti Incident?

więcej na razie nie przychodzi mi do głowy
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Cytat:
Ostatnie okładki które naprawde mi sie spodobały to Siriusa B i Lemurii Theriona
zgadzam się,zgadzam... Smile
Odpowiedz

Tak mi sie teraz przypomnialo, najlepsza okladka jaka widzialem to Marduk - Fuck Me Jesus! Big Grin
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Tak mi sie teraz przypomnialo, najlepsza okladka jaka widzialem to Marduk - Fuck Me Jesus! Big Grin
Ty to jakiś perwersyjny jesteś... Wink Laughing
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Tak , ja już mówimy o perwersyjnych okładkach to polecam Arkhon Infaustus Big Grin Szczególnie albumy Hell injection i in sperma infernum Smile
Odpowiedz

1. Opeth - Morningrise
2. Anathema - The Silent Enigma
3. My Dying Bride - The Light At The End Of The World
Odpowiedz

Choronzon napisał(a):Tak , ja już mówimy o perwersyjnych okładkach to polecam Arkhon Infaustus Big Grin Szczególnie albumy Hell injection i in sperma infernum Smile
No to żeś teraz dowalił równo do pieca...Brawo ! Laughing Zwłaszcza ta druga okładka jest mocna,zgadzam się.
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

1. master of puppets
2. ... and justice for all ...
3. god hates us all
4. the fragile (sentymentSmile)
...after everything i`ve done i hate myself for what i`ve become...
Odpowiedz

Katatonia - Tonight's Decision.
Po prostu uwielbiam motyw torow kolejowych...

Iron Maiden, chyba tez. W koncu narysowalam ogromnego Eddie'go z Somewhere In Time i powiesilam sobie na scianie. I do dzis tu wisi Big Grin Moj ostatni dobry rysunek.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.