08-22-2006, 03:46 PM
Slayerd napisał(a):smaruj dżordża - uczesz elvisaPr0 8)
pędzle z nosów -> gnojówka
Slayerd napisał(a):smaruj dżordża - uczesz elvisaPr0 8)
, ale traktujmy ogolniej
)
R_amze_S napisał(a):[quote="KISIEL"]martwicaDoceniam Twoją samokrytykę,Kisielkumózg
Cytat:A ten jeszcze do mnie romansuje...Po pierwsze nie romansuje do Ciebie,wysuwam jeno uzasadnione podejrzenie co do stanu twojego umysłu
Cytat: Daj sobie spokój i szukaj innych chłopaków. Bo widzę, że z dziewojami w Twym życiu będzie marno.To ze ty masz problemy w kontaktach z drugą płcią,nie znaczy ze inni je maja.
las
(czy jakoś tak
)
odwróconych
R_amze_S napisał(a):Cytat:A ten jeszcze do mnie romansuje...Po pierwsze nie romansuje do Ciebie,wysuwam jeno uzasadnione podejrzenie co do stanu twojego umysłu
Cytat: Daj sobie spokój i szukaj innych chłopaków. Bo widzę, że z dziewojami w Twym życiu będzie marno.To ze ty masz problemy w kontaktach z drugą płcią,nie znaczy ze inni je maja.
I opanuj wreszcie opcję"quote" bo widze ,że z twoim martwym móżdżkiem masz z tym problemy.
Cytat:Czułości w stylu "Kisielku" trochę mogą podpadać. Jeśli chcesz czuć się pewniej - udaj się z tym do lekarza jakiego.Nie wiem skąd Twoje domniemanie ze ja czuje się NIEPEWNIE.
Cytat: Problemów z płcią przeciwną do swojej (czytaj kobiet, nie bój się) nie posiadamNie,no dobra,widzę ze i z poprawną polszczyzną masz problemy
Cytat:Ja już z Tobą skończyłem, więc wypadałoby, żebyś również sobie dał spokój.Skonczyłeś,ale ciągle piszesz.
Cytat:Zresztą po co toczyć batalie o jakieś pierdoły. Co nie ?!W kontekscie twoich i pewnej pannicy wyczynów sprzed kilku dni brzmi to jak dowcip...Albo przyznanie się do błędu.
zniszczenie
"I Z" ? To z czym jeszcze mi napisz, bo widzę, że duuuuuuużo się o sobie dowiem
"Skonczyłeś,ale ciągle piszesz."
Przestałem, a tu jeszcze jakieś docinki z tym mózgiem itp. - to chciałem rozwinąć wątek - o co Ci chodzi. "W kontekscie twoich i pewnej pannicy wyczynów sprzed kilku dni brzmi to jak dowcip...Albo przyznanie się do błędu."
dla każdego niech zabrzmi jak uważa...
Havoc
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Szatan=>splendor