03-04-2006, 10:57 PM
czekamy na wrażenia
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Jedyne co mnie wkurwia to druh boruch (chyba tak będzie zawsze
), ale zrekompensował mi to świetny artykuł Comeilla, który jest absolutną przeciwwagą tego co prezentuje rubryka borucha ("właściwie do wszystkiego można się przyczepić i z wszystkigo można z powodzeniem szydzić, ku uciesze sobie podobnych półgłówków" - brawo Comeill). Średnio podobały mi się historyjki Kinga Diamonda. Świetna jest relacja z koncertu Helloween. Podsumowując - jeden z lepszych numerów. Ciekaw jestem na co przyjdzie pora gdy już przewałkujecie co się da z thrashu
Czekam na siódemkę
Vlad napisał(a):nie przewałkujemy. thrash jest nieskończony
Nie żebym się czepiał, ale
poza tym ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach. Mi to bynajmniej nie przeszkadza(wręcz przeciwnie
), ale jak znam życie
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach.

statekx napisał(a):ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
statekx napisał(a):Tomash napisał(a):ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach.
zdjecie Gibsona jest nie do przebicia
ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad
niezłą polewke z niej miałem

gość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.
Tomash napisał(a):jak znam życie
sporo dziwnych ludzi będzie na to psioczyć.
Tomash napisał(a):
Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chytagość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.
Tomash napisał(a):
Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chytagość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)