• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problem z rozmiarami dostepnych towarow

1.Mam pytanie: dlaczego przy spodniach jest tylko rozmiar XXL (spodnie bojówki Airborne Vintage Trousers "schwarz" [Art.-Nr.: 05-3598-63]) a przy spodniach INFANTRY CARGO czarne [05-3599-03] jest tylko L i XL. nie bedzie mniejszych rozmiarów?

2. czy bedzie mozna kupic jeszcze koszulki Kata Roze Milosci Najchetniej Przyjmuja Sie Na Grobach?
Odpowiedz

nie wiesz??przeciez toz to sklep dla otylych Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):nie wiesz??przeciez toz to sklep dla otylych Wink

ojoj ja bym sie kłocił :> ja waze zaledwie 60 kg na 187 cm wzrostu Tongue szczupłe osoby tez cos dla sibie znajdą Big Grin
Odpowiedz

To jak stoisz bokiem to chyba cienia nie rzucasz
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):To jak stoisz bokiem to chyba cienia nie rzucasz

nie no cos tam zawsze widać :> jakies falujące ciuchy, odstające uszy :>
Odpowiedz

no to widze ze zadnej sensownej odpowiedzi sie nie doczekam
Odpowiedz

McsiQ napisał(a):no to widze ze zadnej sensownej odpowiedzi sie nie doczekam

a oczekiwales takiej? muahhahahahaah frajer Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

McsiQ napisał(a):no to widze ze zadnej sensownej odpowiedzi sie nie doczekam
Jedyna sensowna odpowiedź na tym forum to 'twoja stara' Wink
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

^
ee nie, jeszcze 'spierdalaj'
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ej ale nie lepiej w takim przypadku po prostu zadzwonić, lub napisać mejla Question
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Ej ale nie lepiej w takim przypadku po prostu zadzwonić, lub napisać mejla Question
Nie bądź taki 'hop do przodu',yntelygencie jeden Laughing Od razu byś dzwonił i wszystko od ręki załatwiał.A gdzie dreszczyk oczekiwania i emocji? Wink
Valhalla->ja bym jeszcze dodała 'zaoraj się' Surprised
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

A ja bym go nazwal zydem i katolikiem.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

A ja się wogóle dziwię, po jaką cholerę istnieją te trzy ostatnie działy, skoro i tak ktoś z RMS pojawia się tutaj raz na ruski rok Question
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

A nie lepiej sobie iść do normalnego sklepu i poprosić żeby taki rozmiar sprowadzili? A kto wie, może nawet będą taki mieć. Ogólnie nie przepadam za kupowaniem spodni i innych takich przez neta, jedynie koszulki się jakoś sprawdzają (bo z bluzami to już różnie bywa).
Spirits rideth with the ones that knows no fear
They are the Sons of northern darkness
Odpowiedz

ale moze mieszka na jakims zadupiu...Big Grin
Odpowiedz