10-23-2005, 06:49 PM
Nightwish - Fajna sprawa - ale ta nowa płtka taka ..... no nie bałdzo conajmniej ...
).
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Szkoda Mi Tarji... wiem że to banalne słowa... ale ja muzykę Nigtwish'a traktuje jak muzyke relaksacyjną
coś na odprężenie... jej wokal był mocny ale zarazem spokojny... Walking In The Air, Sleeping Sun, Dead Boy's Poem - krótki komentarz: POEZJA...
Bless the Child czy Wishmaster: Poezja w metalowym wydaniu
No ale zobaczymy co "Chłopaki" wykombinują
Cytat:To był najlepszy(wg.mnie) metalowy zespół!!!!
Acrid napisał(a):Jak donosi jedna ze stron fanów Tarji Turunen, byłej wokalistki fińskiego Nightwish, weźmie ona udział w telewizyjnej produkcji.
Wokalistka miałaby zagrać rolę "złej matki". Program pod tytułem "Pääroolissa" ("W roli głównej") ma zostać wyemitowany w fińskiej TV1 jeszcze w tym roku. Przypomnijmy, że Tarja została poproszona o odejście z grupy po zakończeniu w październiku tego roku światowego tournee promującego album "Once".
Wkrótce rozpocząć ma się również pierwsza solowa trasa Turunen. Pierwszy koncert odbędzie się w Savonlinnie (Finlandia), wokalistka odwiedzi również Niemcy, Hiszpanię i Rumunię.
Buehehe,.. (:
Ixion napisał(a):Znani są już potencjalni kandydaci na miejsce Turunen:ostrzegajcie, mało się nie zlałam ze śmiechu, brzuch mnie rozbolał a moją matkę po zobaczeniu ostatniego aż wygięło i nie mogła się rozprostować...
http://takaisin.fi/nw/
Scully napisał(a):btw myślę, że jeśli chodzi o takiego wyjca jak pani Te to większej różnicy by nie zrobiło zatrudnienie kogokolwiek