01-21-2006, 11:34 PM
Ano, manipulacja koślawymi produktami microsoftu jest nieco wkurzająca
Flying Corpse napisał(a):Baaardzo kurrrrrwa śmieszne
czosnek o kulistych kształtach z treścią,bo mi to nie robi,ale ze zaczęło mi to kompa wiesząc i otwierac w nowych oknahc to już masakra ;C
Flying Corpse napisał(a):Baaardzo kurrrrrwa śmieszne
czosnek o kulistych kształtach z treścią,bo mi to nie robi,ale ze zaczęło mi to kompa wiesząc i otwierac w nowych oknahc to już masakra ;C
Cytat:hmm... u mnie sie otworzylo w 1 nowym oknie i dalo bez problemu zamknac z paska tak ze uznalem ze jest niegrozne a tylko tak wyglada...

seelenleib napisał(a):Flying Corpse napisał(a):Baaardzo kurrrrrwa śmieszne
hmm... u mnie sie otworzylo w 1 nowym oknie i dalo bez problemu zamknac z paska tak ze uznalem ze jest niegrozne a tylko tak wyglada...
-> Tomash
zasadniczo masz racje, choc potepianie wszystkiego po wrzuceniu do jednego wielkiego wora rzadko jest sluszne.
edit:
sorry panowie i panie za ewent. komplikacje ale trudno przewidziec ze cos co na wlasnym kompie nie sprawia zadnych klopotow bedzie mieszac innym...
Flying Corpse napisał(a):hmm,moze masz po prostu włączone blokowanie wyskakujących okienek,reklam itp. ?
Polecam...
Vomitor napisał(a):Na drugi raz chyba poślę raporta na takiego "geniusza" bo zaczyna mnie to z leksza irytować :/Wczoraj już jeden geniusz dostał ostrzeżenie za wątpliwej jakości linka (w odpowiednim temacie ostrzegałem słownie, skoro nie chciało się czytać, to trzeba cierpieć ; ), tak więc na przyszłość najlepiej wysyłajcie post reporty, a wtedy może w podobnych sytuacjach szybciej można będzie zadziałać.
koles to legenda, a szczególnie jego tekst jak sie przedstawial w liceum na poczatku pierwszej klasy-"no ja to sie interesuje literatura kobieca"
to jest STRASZNE. Jak można być taką przegiętą ciotą :[ wprawdzie zapewne jest to prowokacja(mam nadzieje) ale i tak to jest straszne. TFU!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo