• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

niemoge dostać nowego hasła

zapomiałem hasło wiec chce dostać nowe po wpisaniu mejla wypisuje mi że takie konto nie instnieje czy coś takiego nie mam pojecia czemy hociaż na tego mejla dostłem wiadomość o potwierdzeniu zamuwienia czu jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć miałem na nim jusz tho punktów za oastanie zamuwienie
Odpowiedz

Wypierdalaj do podstawowki sie nauczyc poprawnie pisac i czytac. Masz podac login, a haslo zostanie wyslane na mail przypisany loginowi.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Tosz to skandal isz na forum zapisójom siem osoby by robic sobie jaja z ludzi !!! Nie rozómiem co jest zabawnego w celowym stawianiu bykuw ortgraficznych. Pomyslcie troche i pszeanalizójcie co robicie gamonie !! To fcale nie jest zabawne, a jest wrencz odrwotnie !!
Odpowiedz

Ty mi tu kórwa nie filozuj, w szkole bylem prymasem!
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Wisza napisał(a):zapomiałem hasło wiec chce dostać nowe po wpisaniu mejla wypisuje mi że takie konto nie instnieje czy coś takiego nie mam pojecia czemy hociaż na tego mejla dostłem wiadomość o potwierdzeniu zamuwienia czu jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć miałem na nim jusz tho punktów za oastanie zamuwienie

Cóż... sądząc po ilości byków w Twoim tekście, najbardziej prawdopodobne, że przy wpisywaniu maila zrobiłeś z 5 błędów :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Ty mi tu kórwa nie filozuj, w szkole bylem prymasem!
chyba prymusem Rolleyes Laughing
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):chyba prymusem Rolleyes Laughing

Buhahahahaha ROTFL dnia !
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):

<rotfluje na klęczkach> ;] szacuneczek.
Odpowiedz

Scully napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

Dziewczyna dała czadu, nie inaczej !
Odpowiedz

A co niektórzy za DoDem tęsknili..
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):
Scully napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

Dziewczyna dała czadu, nie inaczej !
MA sie to cos w sobie Laughing Laughing Big Grin
Odpowiedz

?? wez pisz po polsku :?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.