- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
zapomiałem hasło wiec chce dostać nowe po wpisaniu mejla wypisuje mi że takie konto nie instnieje czy coś takiego nie mam pojecia czemy hociaż na tego mejla dostłem wiadomość o potwierdzeniu zamuwienia czu jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć miałem na nim jusz tho punktów za oastanie zamuwienie
- Liczba postów:
- 370
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Wypierdalaj do podstawowki sie nauczyc poprawnie pisac i czytac. Masz podac login, a haslo zostanie wyslane na mail przypisany loginowi.
...rzekl Szyszak.
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Tosz to skandal isz na forum zapisójom siem osoby by robic sobie jaja z ludzi !!! Nie rozómiem co jest zabawnego w celowym stawianiu bykuw ortgraficznych. Pomyslcie troche i pszeanalizójcie co robicie gamonie !! To fcale nie jest zabawne, a jest wrencz odrwotnie !!
- Liczba postów:
- 370
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ty mi tu kórwa nie filozuj, w szkole bylem prymasem!
...rzekl Szyszak.
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Wisza napisał(a):zapomiałem hasło wiec chce dostać nowe po wpisaniu mejla wypisuje mi że takie konto nie instnieje czy coś takiego nie mam pojecia czemy hociaż na tego mejla dostłem wiadomość o potwierdzeniu zamuwienia czu jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć miałem na nim jusz tho punktów za oastanie zamuwienie
Cóż... sądząc po ilości byków w Twoim tekście, najbardziej prawdopodobne, że przy wpisywaniu maila zrobiłeś z 5 błędów :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
A co niektórzy za DoDem tęsknili..