• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sepultura - Dzisiaj czy kiedyś?

Dechri napisał(a):jak dla mnie wokal maxa zawsze sepulture psuł(...)
A jaki, wg ciebie, wokal pasowalby do ich muzyki?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

pomyślałem, podumałem i stwierdziłem, że chyba żaden Smile
Odpowiedz

Dechri napisał(a):pomyślałem, podumałem i stwierdziłem, że chyba żaden Smile
wnioski: instrumentalna sepultura
Odpowiedz

zdecydowanie stara sepultura....zakochana bylam w ich muzyce...kiedys.....
"...I'm fallin down... when I die all the angels fade away..."
Odpowiedz

Psuł?? Dziwne stwierdzenie bez wokalu Maxa Sepultura nie byłaby sobą... A płytka Roots była bardzo dobra przynajmniej wiekszośc piosenek. A co do murzynka to na koncertach nawet nieźle im wypadają "stare" piosenki, mimo że Max bardziej by sie nadawał.
"...Ty który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..."
Odpowiedz

http://sepularmy.net/downloads/Sepultura...(demo).mp3

Utwór z nowej płyty, całkiem fajny Big Grin

PS: Jak ktoś napisze że "chujnia bo nie ma Maxa" to znajde i udusze.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

przesłuchałem go i też stwierdziłem że fajny ... spodziewałem sie czegoś dużo gorszego ...
Every One Of Us Has Heard The Call
Brothers Of True Metal Proud And Standing Tall
We Know The Power Within Us Has Brought Us To This Hall
There’s Magic In The Metal There’s Magic Is Us All
Odpowiedz

Chujnia bo nie ma maxa. Laughing
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

a ci jak pierdola o rzeczach oczywistych Wink
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

A mnie tam sie podobala tylko ta bardzo stara sepultura: Bestial Devastation, Morbid Visions i ewentualnie jeszcze Schizophrenia... reszta to juz nie moj klimat
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Najlepsze jest "Bestial Devastation":
nie nie najlpesze: Beneath The Remains a najlepsze arise, achos a.d. no i zajebiste roots - późniejsze agianst i reszta bez maxa to już słabiej nie ma mocy i brudu, także wolę do roots jak większość.
and now is forever...
Odpowiedz

Weź, Roots jest mega - nudny IMHO.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie inaczej. Pierdolenie, że Sepultura skończyła się z odejściem Maxa to ściema, w dużej mierze to właśniej przez niego Sepultura gra nu-metal.
Odpowiedz

Emperor's Return napisał(a):
Atreju napisał(a):W momencie wydania gównianego "Roots" Sepultura przestała istnieć !
Nie inaczej. Pierdolenie, że Sepultura skończyła się z odejściem Maxa to ściema, w dużej mierze to właśniej przez niego Sepultura gra nu-metal.

Jak wiadomo, każdy zespół nu metalowy gra covery Hellhammera i Judas Priest, ofkors Laughing

Co nie zmienia faktu że "Roots" to słaba płyta.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Emperor's Return napisał(a):

Jak wiadomo, każdy zespół nu metalowy gra covery Hellhammera i Judas Priest, ofkors Laughing
Tak i Public Enemy... Zresztą gatunek zespołu chyba nie ma nic wspólnego z kapelami, których covery grają...
Odpowiedz