• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Biżuteria Alchemy Gothic

Dance Of Death napisał(a):http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=6160

ma ktoś takie cudeńko ?? jak ma to niech sie pochwali... bo zbieram kase tylko nie wiem czy warto Big Grin szczególnie interesuje mnie wygląd "brylantowej" kopuły. Big Grin

widzalam na zywo calkiem niezle wyglada
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):Wiocha, czy nie wiocha, ale cholernie drogie. :? DoD, nie szkoda Ci kasy??

jakoś nie Big Grin kasy na alkohol nie wydaje a na tańsze słodycze Wink wiec oszczedności troche jest Smile
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
-lilith- napisał(a):Wiocha, czy nie wiocha, ale cholernie drogie. :? DoD, nie szkoda Ci kasy??

jakoś nie Big Grin kasy na alkohol nie wydaje a na tańsze słodycze Wink wiec oszczedności troche jest Smile

nie lubisz piwka ? Wink
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):

nie lubisz piwka ? Wink

za gorzkie Laughing wole słodsze czeklady z mlekiem Big Grin
Odpowiedz

Spoko ,moze kiedys dojrzejesz do tego. Tylko pamietaj, jak Ci zaczna rosnac wlosy tu i tam to nie boj sie. To normalny naturalny proces i nie ma nic wspolnego z efektami ubocznymi po piwku Tongue
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):Spoko ,moze kiedys dojrzejesz do tego. Tylko pamietaj, jak Ci zaczna rosnac wlosy tu i tam to nie boj sie. To normalny naturalny proces i nie ma nic wspolnego z efektami ubocznymi po piwku Tongue

hmmm juz mi chyba włosy nie urosną Tongue nawet piwo nie pomoze Tongue a tak nawiasem mowiąc to od piwa wole czerwone wytrawne Tongue
Odpowiedz

widze ze ja i Dance of Death mamy podobny gust i podobna wrażliwość na piękno... już nie jedna rzecz podoba się nam obojgu....
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

^[Obrazek: 15217fr.gif] trzymajcie mnie bo ja już nie moge
Odpowiedz

Chyba kazdy post Angelique nadaje sie na post dnia.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Angelique napisał(a):widze ze ja i Dance of Death mamy podobny gust i podobna wrażliwość na piękno... już nie jedna rzecz podoba się nam obojgu....
Strach myśleć, co jeszcze wspólnie gloryfikujecie...

<idzie bełtać na wspomnienie pewnego tematu z SOR>
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Angelique napisał(a):widze ze ja i Dance of Death mamy podobny gust i podobna wrażliwość na piękno... już nie jedna rzecz podoba się nam obojgu....

my mamy TYLKO wspólny gust heh... - mam nadzieje Wink bo o reszcie to az strach myslec Tongue
Odpowiedz

ja tez uważam że za tą cenę to birzuterja powinna być wykonana z lepszego materiału nie pewter (stop cyny, brązu i czegoś tam jeszcze)
Odpowiedz

blade-mrn napisał(a):birzuterja

Przepraszam, pewnie się czepiam, ale musiałam. Gdzie jeszcze można było zrobić błąd w tym słowie?!
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):
blade-mrn napisał(a):birzuterja

Przepraszam, pewnie się czepiam, ale musiałam. Gdzie jeszcze można było zrobić błąd w tym słowie?!

tak tak nie tylko Ciebie to razi wiec przemruż na to oczy i wiecej juz nie patrz heh Wink bo sie jeszcze zaraziż Wink
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):tak tak nie tylko Ciebie to razi wiec przemruż na to oczy i wiecej juz nie patrz heh Wink bo sie jeszcze zaraziż Wink
To tez moze razic Laughing
Jak ja uwielbiam sie czepiac Big Grin
Odpowiedz