12-05-2005, 05:27 PM
Dzisiaj Black Label Society ..jakiś grejtets hits...(wsumie to mój brat ale cóż)...ja dostałem 5 dyszek i zastanawiam się co wziąść ??
![[Obrazek: h_godless.jpg]](http://www.nevermore.tv/h_godless.jpg)
Miriam napisał(a):Kult - "Poligono Industrial"
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Miriam napisał(a):Kult - "Poligono Industrial"
i jak?
R_amze_S napisał(a):Przepięknie wydany digipack rozkłada sie w kształcie krzyza...Żadna nowość
Nightal napisał(a):Zadna nowosc ze w kształcie krzyza czy ze przepieknie wydany?:>R_amze_S napisał(a):Przepięknie wydany digipack rozkłada sie w kształcie krzyza...Żadna nowość
R_amze_S napisał(a):Nightal napisał(a):Zadna nowosc ze w kształcie krzyza czy ze przepieknie wydany?:>R_amze_S napisał(a):Przepięknie wydany digipack rozkłada sie w kształcie krzyza...Żadna nowość
hock:
warsadal napisał(a):^ Polecam zespół Wir Sind Helden, świetna muza
R_amze_S napisał(a):Jedno i drugie. Przecież zośka Behemotha była wydana w formie pieknego digi, rozkładającego się w odwrócony krzyż.Nightal napisał(a):Zadna nowosc ze w kształcie krzyza czy ze przepieknie wydany?:>R_amze_S napisał(a):Przepięknie wydany digipack rozkłada sie w kształcie krzyza...Żadna nowość