11-02-2005, 03:36 PM
Tomash napisał(a):czosnek "prawa natury" jak ja to kocham, czyli wg Ciebie uprawianie roślin w ogródkku jest zajebiście zgodne z "prawami natury", tak samo jak hodowla zwierząt. Tak, wiem mrówki mają swoich "niewolników", ale na tej samej zasadzie można powiedzieć że śród zwierząt są "pedały"[słynna sprawa z pingwinami, ponoć też kaczki(lol) a nawet psy]. W ogóle co to za popierdolony kraj gdzie najważniejsza spawa to geje, ludzie co was to obchodzi?! czosnek o kulistych kształtach z gospodarką, z edukacją, ważne żeby gejów nie było :[doskonale wiesz ze nie chodzi mi tutaj o uprawy czy hodowle, poza tym nie porownuj zwierzat do ludzi - pamietaj ze to my jestesmy istotami myslacymi ktore opanowaly ta planete a nie cos innego
a co do gospodarki, edukacji etc. - zgadzam sie w pelni to jest najwazniejsze - problem pedalstwa przy problemach sluzby zdrowia, dziurze budzetowej itp spada bardzo nisko, ale mimo wszystko trzega sie go pozbyc najlepiej zapobiegajac jakiemukolwiek naglasnianiu go bo pamietajmy ze im bardziej bedziemy walczyc z gejami tym bardziej oni beda sie ukazywac i tym wiecej beda żądac az dojdzie do tego ze we wszystkich miastach Polski bedziemy widywac pedalskie parki lizace sie na srodku chodnika a i normalnych hetero ledwo powstrzymujacych sie od wymiotowania na ich widok

) Ty wiemy że postawa hetero jest jak najbardziej zgodna z naturą i żyjemy zgodnie z tą postawą itp. Ale czy za to że ktoś jest inny trzeba go unicestwić, izolować czy na siłę leczyć ?