• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

proboje wwalic aavtarka z kompa ( tak wymiatowego Laughing i pokazuje "Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty" :?
Odpowiedz

Może ma za duży rozmiar na dysku albo wielkość nie ta?
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

juz to gdzies pisałam...
albo format bmp, albo za duzo wazy, lub ma za duze wymiary;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

mowie ze wymiarowy: 70 x 120 na 2kb
Odpowiedz

ja mam ten sam problem z avatarami mam pare avatarow ktore wchodza bez problemu a reszta za cholere nie chce (a nie sa za duze) i tez pokazuje mi sie to cos"Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty"
Odpowiedz

http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic....23&start=0

Czytajta. Może ten sam problem.
Odpowiedz

mind.in.a.box napisał(a):http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic....23&start=0

Czytajta. Może ten sam problem.

to fakt ja juz bralam udzial w przynajmniej dwoch tego typu tematach i jak dotad nikt mi nic nie poradzil Tongue Tongue
Odpowiedz

Zapewne chodzi o rozszezenie pliku, fora tego typu obsluguja tylllko grafiki typu jpg, jpeg, gif
- tak mi sie bynajmniej wydaje, ja nie mialem nigdy z tym problemu
Odpowiedz

najlepiej wciepnąć avatar na jakiś serwer, wtedy nie ma problemów
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

jpg tamten avat byl Tongue ale trodno narazie moze byc ten Tongue a na serwer mi sie niekce narazie Wink
Odpowiedz

ja tez ten probelm mam i cholera zaden rysunek mi nie wchodzi a dawalam chyba z 10000;//;/ Crying or Very Sad Crying or Very Sad
cały czas wyskakuje mi cos takiego
Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum_n/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty Crying or Very Sad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.