10-25-2005, 09:01 PM
aXe Rose napisał(a):no to skoro pokazaliscie to zdjecie to zapewne wiecie z jakiej okazji bylo te "przebranie"
aXe Rose napisał(a):no to skoro pokazaliscie to zdjecie to zapewne wiecie z jakiej okazji bylo te "przebranie"
I dla samego szacunku dla Axla by tego nie robił :? To że sie przebrał to niech nie myśli, że tym przyciągnie jakąś uwage, bo do Axla to mu bardzo dużo brakuje.
jestem bardzo ciekaw. Przychodzi mi tylko jedna myśl co to może być za okazja, ale nie bede wyskakiwał za wczasu
metallgirl napisał(a):Co od razu pedal??
Badz tolerancyjny![]()
A moze ma ktos te zdjecie gdzie cala grupa przebrala sie za te 'nowe G n'R'??
Ja tylko pamietam,ze Duff byl w jakies rozowej kiecce...czy cos w tym stylu
Ale nie mów mi, że on normalnie w tym wygląda
hock:
metallgirl napisał(a):Ale hardcore![]()
![]()
Ale zbytnio nie kojaze kogo parodiuje Duff i Matthock:
Powiem że mnie najbardziej zaskoczył tym przebraniem. A taki był z niego pożądny chłop
Ghost_82 napisał(a):metallgirl napisał(a):Ale hardcore![]()
![]()
Hmmm ja też nie wiem. I nie wiem co ma oznaczać to przebranie Duffa za dziewczyne
Dżemik napisał(a):Ghost_82 napisał(a):metallgirl napisał(a):Ale hardcore![]()
![]()
Hmmm ja też nie wiem. I nie wiem co ma oznaczać to przebranie Duffa za dziewczyne
Basista (albo 2 gitarzysta, nie pamietam) 'nowego' GNR wystepuje/wystepowal w ponczochach i ogolnie wygladal jak drag queen..
Cytat:Ci faceci są niezniszczalni. Niemal cały rok 2005 spędzili w trasie koncertowej. Ledwie wrócili do domu i...
..i już zapowiadają, że zabierają się do pracy. "Do studia wchodzimy w lutym lub marcu. Mamy nadzieję, że materiał będzie gotowy na czerwiec 2006 roku. Mamu około 10-12 pomysłów na kawałki" - powiedział basista grupy Duff McKagan.
Ciekawie o nowym materiale wypowiada się wokalista formacji, znany wcześniej ze Stone Temple Pilots Scott Weiland. "Gdy tworzyliśmy pierwszą płytę, huczała w nas krew. Ta płyta będzie inna, nie będzie to zbiór piosenek, ale album zrobiony z pomysłem. Pomysłem, który już jest w mojej głowie".
Pierwsza płyta Velvet Revolver "Contraband" ukazała się w 2004 roku. Zadebiutowała na pierwszym miejscu Billboardu i sprzedała się w prawie dwóch milionach egzemplarzy w samej Ameryce.
Z innych ciekawych doniesień z obozu Velvet Revolver mamy dwa krótkie niusy. Primo: nie jest wykluczone, że w 2006 roku ukaże się też drugi solowy krążek Scotta Weilanda. Secundo: podczas sylwestra w miejscowości Sayreville grupa będzie oficjalnie świętować swoje drugie urodziny.
ogólnie nie mam nic do nich i lubię posłuchać