• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koszule w kratę

byłam w lumpeksie i gówno tam było(ja nie nosze rozmiaru xxl!).
fuck off and die
Odpowiedz

trzeba przytyc w takim razie Big Grin
Odpowiedz

Delia $haddix napisał(a):byłam w lumpeksie i gówno tam było(ja nie nosze rozmiaru xxl!).

a po ile?
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
Delia $haddix napisał(a):byłam w lumpeksie i gówno tam było(ja nie nosze rozmiaru xxl!).

a po ile?

ROTFL

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

co z tymi koszulami?!?!?!
fuck off and die
Odpowiedz

no właśnie...koszul jak nie było..tak (że tak swojszczyzną pojadę) NI MA :?
omfg
Odpowiedz

Delia $haddix napisał(a):co z tymi koszulami?!?!?!

pewnie nic Angry
Odpowiedz

Czekac.. Jesli Succubus powiedzial, ze beda, to predzej czy pozniej sie pojawia.. 147 postow z pytaniami 'co z tymi koszulami? mialy byc, a nie ma' nie pomoze..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

nie zamówiłam koszuli, bo nie będe czekac 666 lat - wasza strata Tongue
fuck off and die
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Ja naprawdę tego nie rozumiem... jakby w RMS był papier toaletowy z logiwem Dimmu Borgir lub pentagramem, za 50zł/rolka założe się że ktoś by to kupował.

Dobrze powiedziane... głowę dam, że dzięki takim deliom nawet kupy w woreczkach by schodziły, oczywiście odpowiednio poopisywane, jako np. kupa daniego, kupa che... itd.
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
Tomash napisał(a):Ja naprawdę tego nie rozumiem... jakby w RMS był papier toaletowy z logiwem Dimmu Borgir lub pentagramem, za 50zł/rolka założe się że ktoś by to kupował.

Dobrze powiedziane... głowę dam, że dzięki takim deliom nawet kupy w woreczkach by schodziły, oczywiście odpowiednio poopisywane, jako np. kupa daniego, kupa che... itd.
...i nawet nikt by się nie zastanowił, skąd sklep ma szansę te qpy wytrzasnąć.
Odpowiedz

Jeszcze jest Allergo Laughing Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz