• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Damskie Spodnie

Mam taki sobie problem..tak się złożyło, że spodobały mi się spodnie >>>te<<< iii iii ciekawią mnie ich wymiary.Tak się zkłada, że lubię nosić niskooo spodnie, co wiąże się z tym, że muszą być większe w pasie.Boję się, że jak kupie rozmiar XXL (ja wcale nie jestem taka wielkaaa!!!) to w jedną nogawkę wsadzę obie nogi Confusedhock: Napisałam już 2 mejle (i to dawnooooo) i nic :? Dlatego chciałabym znać szerokoś nogawkek w rozmiarach XL i XXL....2 liczby mi spikną..nic więcej do szczęścia mi nie trzeba...
omfg
Odpowiedz

nie lepiej isc do normalnego sklepu i sobie poprzymierzac? cena+ koszty wysylki wyniosa tyle samo co zakup w normalnym sklepie, a bedziesz wiedziala co kupujesz Angry
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

kripi napisał(a):>>>te<<<
No co ty dziewczyno.. Wiocha w pyte Wink
Odpowiedz

Nie lepiej mi iść do sklepu, bo w sklepie żadnych INTERESUJĄCYCH nie ma Crying or Very Sad A te są najmniej wiejskie jakie dotąd znalazłam Crying or Very Sad Muszę zwrócić uwagę na fakt, że ja szukam DAMSKICH spodni. Na Allegro owszem są, ale męskie albo wiejskie.. Ja już się czaję od około 1.5 roku na spodnie typu MORO i jak dotąd, nic innego (poza tymi z R&M) nie znalazlam :?
omfg
Odpowiedz

a mi się te spodnie podobają. Też bym sobie kupiła ale nie mam kasy Crying or Very Sad
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

A mnie sie one nie podobaja i nigdy w zyciu bym takich nie kupila.Aha, przyznaje racje Valhalli, toc przeca takie spodnie mozesz dostac wszedzie i nie mow ze takich nie ma , bo mnie tu zaraz szlag na miejscu trafi Tongue
Odpowiedz

Kwestia tego kto z jakiej wiochy pochodzi..bo moja jest całkiem niezłą, jeśli chodzi o dostępność "spodni MORO".Jezzu..zabrzmiało to jakbym nie wiem jakie problemy w życiu miała..zdarza się Laughing
omfg
Odpowiedz

Jejku. Co Wy chcecie od bojówek? Przecież to zajebista sprawa.
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Jejku. Co Wy chcecie od bojówek? Przecież to zajebista sprawa.

jak dla kogo.... Laughing
Odpowiedz

goofi napisał(a):
Pearl napisał(a):Jejku. Co Wy chcecie od bojówek? Przecież to zajebista sprawa.

jak dla kogo.... Laughing

no właśnie i o gustach się nie dyskutuje Big Grin
Odpowiedz

Hmm ... No na pewno lepsze bojówki od jakichś obcisłych skórzanych spodni ... Albo niedajboże wyszywanych kwiatkami dzwonów Rolleyes
Odpowiedz

Pearl napisał(a):Hmm ... No na pewno lepsze bojówki od jakichś obcisłych skórzanych spodni ... Albo niedajboże wyszywanych kwiatkami dzwonów Rolleyes

no pewnie ze tak. Moro spodnie ogolnie sa ciekawe, tyle ze musza miec dobry kroj.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):no pewnie ze tak. Moro spodnie ogolnie sa ciekawe, tyle ze musza miec dobry kroj.

No właśnie, a te, co najważniejsze nie są zwężane ku dołowi, bo takich to ja mam już dość Mad
omfg
Odpowiedz

kripi napisał(a):
statekx napisał(a):no pewnie ze tak. Moro spodnie ogolnie sa ciekawe, tyle ze musza miec dobry kroj.

No właśnie, a te, co najważniejsze nie są zwężane ku dołowi, bo takich to ja mam już dość Mad

a weź te zwężane są okropne Mad
Odpowiedz

te z góry są chvjowe, zwężane lateksy rox. I masz każdego. ;}
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.