• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nasze Plytowe Zakupy - NPZ (;

No to mnie przekonałeś, zamówiłam Leviathan, chociaż maksymalnie mnie konik na Remission intrygował, a "poznawanie od początku" było przykrywką Tongue
Odpowiedz

Ostatnio to ja kupilam Apetite for Destruction za...50 kr...czyli 25 zl. ...orginalna...i za ta sama cene live gunsow z tokyo 1992...wydanie dwo plytowe,DVD... Big Grin
Taniocha...
"Stare" plyty sa w takich cenach...a te naj-naj nowsze to juz chyba 75 zl kosztuja...

P.S. Juz chyba nigdy w polsce plyt nie kupie...nie oplaca sie,no moze jakies polskie Tongue

P.S.2 Mam nadzieje,ze to nie jest wyprzedaz "tym-czasowa" Rolleyes Wink
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Soulfly "Dark Ages" digipack...
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

Virgin Snatch - The art oflying - dobre Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nowiutki, zafoliowany, pachnący WINYLOWY KONCERTOWY SPLIT Kreatora, Tankard, Sabbat i Coroner "Doomsday news 3 - Thrashing east live" Big Grin Ale ja jestem zajebisty Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Bruce Dickinson - A Tyranny of Souls
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Motörhead - All The Aces Part II - MC za 5 zl (;

Nie ma to jak isc kupic kurteczke, koles opuszcza Ci 5%, masz na kilka bronow i niezla tasme ;D
Odpowiedz

przyszło <:

Mastodon - Leviathan - (festival edition): po prostu oniemiałam, jak zobaczyłam staranność wydania tej płyty. Wszystko dopracowane do ostatniego szczegółu, perfekcyjna okładka oprawiona dodatkowo w tekturę, złota czcionka, tłoczenia na płycie tworzące rysunek z matowych pól, lśniących przestrzeni i złotych linii, a książeczka... dzieło sztuki. Cacko. Przepiękne, aż się boję za często ją eksploatować, żeby przypadkiem choć odrobinkę nie poniszczyć <;

Type O`Negative - October Rust: klasyk, który kwestią czasu musiał się u mnie znaleźć - znakomite brzmienie i nastrojowe zdjęcia, szkoda, ze październik już dawno minął...

no i dopchałam antologię Ronnie Jamesa Dio, również zaskoczyła mnie jakość (choć czasem żałuję, ze nie wzięłam Lao Che).
Odpowiedz

Scully napisał(a):przyszło <:

Mastodon - Leviathan - (festival edition): po prostu oniemiałam, jak zobaczyłam staranność wydania tej płyty. Wszystko dopracowane do ostatniego szczegółu, perfekcyjna okładka oprawiona dodatkowo w tekturę, złota czcionka, tłoczenia na płycie tworzące rysunek z matowych pól, lśniących przestrzeni i złotych linii, a książeczka... dzieło sztuki. Cacko. Przepiękne, aż się boję za często ją eksploatować, żeby przypadkiem choć odrobinkę nie poniszczyć <;

Ja płyty z gigipaków trzymam w osobnych pudełkach, a same opakowania stoją sobie w wiocznym miejscu na półce Big Grin
Odpowiedz

Sciezka Dzwiekowa do Skazanego, CD+DVD ;)
Odpowiedz

ac/dc-dIRTY dEEDS dONE dIRT cHEAP \M/
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):ac/dc-dIRTY dEEDS dONE dIRT cHEAP \M/

Ten kto dobierał utwory na europejską wersje tej płyty jest kretynem, ale i tak utwór tytułowy zabija! Gdyby znalazły się tam jeszcze Jailbreak i RIP, które są na australijskiej wersji album byłby dużo lepszy.
Odpowiedz

Ostatnio zakupiłem wspaniałą moim zdaniem płyte Riverside - " Second Life Syndrome " a takze Budgie - " In For The Kill" (takze wszechmocna plyta Smile )
Odpowiedz

Wczoraj zamówione:
The Mars Volta - Scab Dates
The Gathering - Mandylion (nowe, dwupłytowe wydanie)
Strachy Na Lachy - Piła Tango
Kult - Poligono Industrial
POE - Szum Rodzi Hałas
Już się tej paczki nie mogę doczekać, mam nadzieję, że tak jak mnie fan.pl poinformował przesyłka zostanie wysłana do mnie za ok. 2 tygodnie.
Odpowiedz

Jethro Tull - " Aqualung "
w oryginale wydaje sie , ze miazdzy jeszcze bardziej niz przegrywana Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.