09-12-2005, 11:41 AM
Cytat:Krolik - za poczucie humoru
a nie dlatego, że jestem poprostu zajebisty ??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Cytat:Krolik - za poczucie humoru
gardzę wami i się śmieje z was
ale naszczeście nie napsuł mi aż tak nerwów aby go przestać szanować.
8)
Ghost_82 napisał(a):Może i znał sie dobrze na muzyce. Ale czasami przesadzał z tymi wypowiedziami. Za często nie wchodziłem z nim w rozmowy, ale juz zdazył mnie troche wkurzyćale naszczeście nie napsuł mi aż tak nerwów aby go przestać szanować.
8)
widzę że to zjawisko ma szerszy zasięg w twoim przypadku...
ktokolwiek może na ciebie nasmolić ale ty i tak bedziesz go szanował
Chłopie piszesz takie bzdury że aż sie czytać nie chce. A kto powiedział że on mnie wyzywał czy cos takiego.
hock: :? wkurzył mnie wypowiedziami o pewnych kapelach i to mi sie nie spodobało. Więc jak nie wiesz w czym rzecz to sie nie wpierdalaj. I zamknij sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! aXe Rose napisał(a):Szkoda że Necro odszedł. Zajebiście znał się na muzyce i można z nim było rzeczowo pogadać.
Dużo fajnych ludziufff jest na forum, więc ograniczę się do tych baaardzo fajnych 
), Arionek, Pandora, Kamael, Tomash, Lech Nevermore (trochę walnięty, ale i tak go lubię
), Ramzes, Elvis, Pearl, Neyh, gannon, Hethell, Rhonwen, Vanilie, Nivo, Jałokim, Seelenleib, Tuomasss Słońce oczywiście, Goldie, statekx i pewnie wielu, wielu innych, o których najzwyczajnie zapomniałem