07-26-2005, 01:16 PM
demonka napisał(a):Z POCZĄTKU MI SIĘ PODABAŁ ALE JUŻ SIĘ ZNUDZIŁAMPodejrzana sprawa..
demonka napisał(a):Z POCZĄTKU MI SIĘ PODABAŁ ALE JUŻ SIĘ ZNUDZIŁAMPodejrzana sprawa..
8)
) spokojnie napisana i fajnie przemyslana. Szkoda tylko ze zostaly do konca serii juz tylko dwie czesci
ale ogólnie podziwiam panią Rowling za wyobraźnie
Toolica napisał(a):Hehehe, ja już 6 część Pottera przeczytałam. Bardz fajna, jak wszystkie zresztą. Dużo się dzieje.... 8) 8)Prosze cie tylko nic nie mow ;] chyba nie chcemy wiedziec co jest nie?

bylka juz Burzumka, Slayerka, Slipknotka, Gorgi no to mamy jeszcze Toolice....
hock:
gofer24 napisał(a):No dobra nie będę mówić 8) 8)Toolica napisał(a):Hehehe, ja już 6 część Pottera przeczytałam. Bardz fajna, jak wszystkie zresztą. Dużo się dzieje.... 8) 8)Prosze cie tylko nic nie mow ;] chyba nie chcemy wiedziec co jest nie?
Michal055: no mi sie tez 5 jakos malo podoba... taka dluga... Rowling napisala ja tak jakby tylko po to zeby bylo te 900 stron ;/
warsadal napisał(a):^ no i?no i stwierdzam ciekawy fakthock:
Ale zasadniczo wole Pratchetta
Ach, ten Śmierć:d
Morte napisał(a):Jak ktoś chce mam najnowszą częśc po polski, mogę wysłać na maila...Jeśli to nie byłby problem to ja bym chętnie poprosiła : Iblis@toya.net.pl
Jest to wersja tłumaczona przez fanów, mogąca się różnić kilkoma szczególami od oryginału.
Zupełnie przyzwoite tłumaczenie, stosunkowo wierne.