09-06-2005, 05:04 PM
Vlkodlak napisał(a):Na polskich www też nie spotkałam.Polak chce-Polak potrafi
http://www.fan.pl/shopping/lista.php?sta...&og=3&ot=1
Vlkodlak napisał(a):Na polskich www też nie spotkałam.Polak chce-Polak potrafi
Ymir napisał(a):Fakt, ja tez bym to lepiej zaspiewalno niezli sa![]()
Pragne sie pochwalic, ze nie spoczywam na laurach i nadal szukam najlepszych pretendendtów do zdobycia tytułu najbardziej zenujacego zespolu i mam wlasnie kolejna propozycje...
Otoż zespoł nazywa sie Visions Of Atlantis i reklamuje sie jako "Symphonic Bombast Metal from Austria". Super jest![]()
link z ich strony fanowskiej
http://www.visionsofatlantis.co.uk/downloads.htm
I polecam... Video of "Lost" from Cast Away - Watch
szczegolnie mnie rozbawily ich zdjecia rozniace sie tylko stopniem powykrecania i kolorami bluzek wokalistki
Morte napisał(a):Wszystkie te zespoły kojarzą mi się z ludźmi którzy chcą być na siłę mroczni i oryginalni ale nie mogą się pozbyć tandetnych, popowych nawyków.
Albo mroczniaki które noszą na szyi wielkie pentagramy (żeby być uber trve) i mają przez to wiecznego kaca moralnego bo są wierzące (akcja autentyczna).
A co do brzmienia samej muzyki>>> toż to pop tylko śpiewany w innych wdziankach i "umroczniony" kilkoma klawiszami i ubogim brzmieniem gitar.
Dance Of Death napisał(a):Po pierwsze to Evanescence - za sam żywot i popularnośc za nic... a po drugie to Wytnij Temptation - za The Silent Force ten album mi bardzo przypomina Evanescence.
Cytat:Nightwish - pierwsze zetknięcie z Gotykiem i pierwsza moja miłośc heh drugie było Within Temptation
Więc albo masz rozdwojenie jaźni, albo ja Cie źle zrozumiałam...
-lilith- napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Po pierwsze to Evanescence - za sam żywot i popularnośc za nic... a po drugie to Wytnij Temptation - za The Silent Force ten album mi bardzo przypomina Evanescence.
Albo mi się zadaje, albo w innym temacie napisałeś, że Within Temptation to jeden z Twoich ulubionych zespołów :>
EDIT
Cytat:Nightwish - pierwsze zetknięcie z Gotykiem i pierwsza moja miłośc heh drugie było Within
Temptation
MamWięc albo masz rozdwojenie jaźni, albo ja Cie źle zrozumiałam...
ale... płyta Enter i Mother Earth bardzo mocno wpływa na moją ocene
a Silent Force jest nie brana pod uwage jesli chodzi o uwielbienie wg tej kapeli
Dance Of Death napisał(a):-lilith- napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Po pierwsze to Evanescence - za sam żywot i popularnośc za nic... a po drugie to Wytnij Temptation - za The Silent Force ten album mi bardzo przypomina Evanescence.
Albo mi się zadaje, albo w innym temacie napisałeś, że Within Temptation to jeden z Twoich ulubionych zespołów :>
EDIT
Cytat:Nightwish - pierwsze zetknięcie z Gotykiem i pierwsza moja miłośc heh drugie było Within
Temptation
MamWięc albo masz rozdwojenie jaźni, albo ja Cie źle zrozumiałam...
wszystko jet okale... płyta Enter i Mother Earth bardzo mocno wpływa na moją ocene
a Silent Force jest nie brana pod uwage jesli chodzi o uwielbienie wg tej kapeli
Bo moim zdaniem to trochę dziwnie tak, szanować zespół, a jednoczesnie uważać go za żenujący.