• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

farby/pasty do twarzy!!!

ja bym z checie kupil jakas paste badz farbe do twarzy, zeby w jakis melanzowy wieczorek wypasc na miasto i z kapturem na bani postraszyc ludzi... Smile biel, czern i czerwien byla by jak najbardziej wskazana 8)

...a moze by tak mala msza na grobie?
...mama mi powiedziała 8)

Po cholere przepłacać, tracić jeszcze na koszty wysyłki. Wysmaruj sobie twarz weglem, tudzież kupa, albo, jeśli chcesz uzyskac odcienie z gamy czerwini, potnij się (wskazane użycie suchej bułki), rozmaż to po ryjku i efekt murowany! Wizażyści polecają również użycie twz. farb plakatowych, są trudnoi dostepone, ale myśle, że kazdy szanujacy sie supermarket powinien mieć je w swojej ofercie, ewentualnie zakup sobie używane na allegro.
Odpowiedz

nie znasz się Laughing najlepsze są pasty do butów Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

poleciłabym ją niezwłocznie, ale, jak wiesz, nadają sie one tylko do cery normalnej i tłustej, używanie jej w przypadku cery suchej mogłoby ją jeszcze bardziej wysuszyć, a ponieważ hateRoź nie zaznaczył typu swojej cery (ostrzezenie mu!), nie chciałam mu tego radzić, by nie zaszkodzic. Rzecz jasna, jeśli cera jest tłusta, normalna, bądź mieszana, można używać pasty do butów.
Odpowiedz

Jakkolwiek masz słuszność twierdząc iż Haterox może mieć kłopoty z powodu użycia preparatu trywialnie zwanego pastą do butów, to poniekąd zasadniczo prawdopodobieństwo wyniknięcia takich niespodziewanych, a bardzo nieporządanych, problemów jest infinitezymalnie małe, wręcz rzekłbym dosadniej - znikome. Więc azali poniekąd nie widze przeszkód żeby takowe produkty przemysłu obuwniczego zastosować na jego zacnej facjacie.

A serio: http://www.rockmetalshop.pl/go/_category...idc=18_267
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

yh to chyba nie sa jednak kolory ktore zadowola naszego towarzysza Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Nasz towarzysz wybiera sie pewnie na koncert slipknota i jako że nie ma funduszy na konkretną maskę, musi zadowolić się wymalowaniem swego lica w potworny sposób!
Odpowiedz

albo jest taki brzydki ;] ze musi skrywac swe oblicze bo 2 cm ;] warstwa farby ;]
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):yh to chyba nie sa jednak kolory ktore zadowola naszego towarzysza Laughing
Tomash, niestety Valhalla ma racje, bo "neon red" jest nie teges...

Axel napisał(a):albo jest taki brzydki ;] ze musi skrywac swe oblicze bo 2 cm ;] warstwa farby ;]
nie mowie o Tobie, ani o twojej dupie, tylko o farbach czlowieku!! 8)

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Po cholere przepłacać, tracić jeszcze na koszty wysyłki. Wysmaruj sobie twarz weglem, tudzież kupa, albo, jeśli chcesz uzyskac odcienie z gamy czerwini, potnij się (wskazane użycie suchej bułki), rozmaż to po ryjku i efekt murowany! Wizażyści polecają również użycie twz. farb plakatowych, są trudnoi dostepone, ale myśle, że kazdy szanujacy sie supermarket powinien mieć je w swojej ofercie, ewentualnie zakup sobie używane na allegro.
eee tam - pamietacie moje zdjecia z CP na twarzy? (to wszystko bylo dla jaj zeby ktos nie naskakiwal zaraz na mnie za to) - to bylo plakatowkami Big Grin , straszna chujnia z tego wychodzi bo po 20 min zaczyna pekac wszystko, a po zmyciu mialem skore tak sucha ze naskorek sypal sie jak proszek Big Grin no ale coz HateRox - aby wygladac trzeba cierpiec Big Grin hmm btw moze zrobisz sobie maske np z kawalka detki od ciagnika? moglaby byc niezla Big Grin
Odpowiedz

Ja z kumplami dla beki pomazaliśmy isę farbami plakatowymi/olejnymi/ farbkami do twarzy (wszystko zakupione w zwykłym markecie)
I ganialiśmy tak po LASACH POMORZA!!! Laughing Laughing Laughing
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Morte napisał(a):Ja z kumplami dla beki pomazaliśmy isę farbami plakatowymi/olejnymi/ farbkami do twarzy (wszystko zakupione w zwykłym markecie)
I ganialiśmy tak po LASACH POMORZA!!! Laughing Laughing Laughing

A bory były zwierza pełne? Laughing (czy jak to tam szło Smile )
Odpowiedz

Tomash napisał(a):A bory były zwierza pełne? Laughing (czy jak to tam szło Smile )

Nie ale za to znaleźliśmy harcerzy Big Grin na jedno wychodzi
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Rumian napisał(a):hmm btw moze zrobisz sobie maske np z kawalka detki od ciagnika? moglaby byc niezla Big Grin
łeb masz jak kawalek detki od ciagnika 8) (sorry bejbe, to było silniejsze ode mnie)

...ale ogolnie dzieki wszystkim za sugestie

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.