08-27-2005, 11:17 PM
to już wiemy dlaczego nasz boski jarl uwielbia mleczko XD
mruuuuuu *^^*
mruuuuuu *^^*
HateRox napisał(a):bo chyba zadna kobieta mi nie powie, ze jesli lubi dlugie wlosy, to jak podejdzie do niej lysy facet to juz jest na "NIE!". huh?mylisz się kochasiu, ja. I to jest też rozciągnięte na posiadaczy krótkiej czupryny.
Scully napisał(a):HateRox napisał(a):bo chyba zadna kobieta mi nie powie, ze jesli lubi dlugie wlosy, to jak podejdzie do niej lysy facet to juz jest na "NIE!". huh?mylisz się kochasiu, ja. I to jest też rozciągnięte na posiadaczy krótkiej czupryny.
Necro Desecrator napisał(a):piwo,motory,piwo,owłosione spocone cielsko,zatęchła knajpa,piwo,obdarte jeansowe ciuchy,długie włosy ,ktore od tygodni nie widziały szamponu,klimat ,,posers must die" itd.itp.
Scully napisał(a):tak! przeciez wlasnie o tym mowie... 8)HateRox napisał(a):bo chyba zadna kobieta mi nie powie, ze jesli lubi dlugie wlosy, to jak podejdzie do niej lysy facet to juz jest na "NIE!". huh?mylisz się kochasiu, ja. I to jest też rozciągnięte na posiadaczy krótkiej czupryny.
). powinien mnie kochac,byc mi wierny i przedewszystkim traktowac mnie jak przyjaciolke.
zreszta drogie panie same zobaczcie jaki jest cudny http://img255.echo.cx/my.php?image=p136jl.jpg
gardzę wami i się śmieje z was
na piekna sztuke trafilam