07-12-2005, 03:38 PM
Van Halen i Marillion.
istolsi,Clash.Potem weszlo troche bluesa,noi wiele innych ciekawych rzeczy,ale co bede wszystko wymieniac
Olga napisał(a):pozniej wstyd sie przyznac bylo Green Day(ale po miesiacu przestalam ich lubic,glownie potym jak przeczytalam co Billie powiedzial o Sex Pistols)ojej ojej jaki wstyd okropny, ja po takim wyznaniu nie wychodzilabym z domu przez miesiac... lol
przez pewien czas słuchalem tylko ich
gdy zeszła mi faza na Nothinga zacząłem słuchać reszty ich kawałków i potem po krótkim czasie innych zespołów mniej lub bardziej do Metallici podobnych
Zwykle usłysze jakiś kawałek i po chwili wiem, że musze go mieć w kolekcji.
Ale powyższe są najważniejsze
), bo zacząłem się ubierać na czarno tylko dlatego, że metalu słuchałem... później były jakieś zespoły (m.in. Bloodbath, Mudvaine, Slipknot), ale szybko odeszły w zapomnienie, choć jeszcze nazwy pamiętam
Potem jakoś się przeżuciłem na Pidżamę, Dezertera, do tego spodobał mi się Unearth i zacząłem tkwić w klimatach punk/hardcore... dziś głównie tego słucham, ale innych też (a co!)... i naprawdę jestem w stanie strawić wszystko
m.in. death, heavy, alternate, ska, regge (czy jak się to pisze
) a nawet czasem disco polo (ale to starsze), ale to raczej żeby się pośmiać
Ale nadal słucham mojego korzennego zespołu jakim jest System! yea!
![[Obrazek: Filczek.gif]](http://imagegen.last.fm/ElliottSmith/oartists/Filczek.gif)