08-21-2005, 12:07 PM
Kilka razy kumple mnie tym uraczyli, ale już nie biorę
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
:
) kumplami walnalem 1/2 dlugopisa medyka pod cisnieniem, a sciagniecie tak nawet 2 cm do tego czasu u nas uważało się za wyczyn
o tym że później podłoże od snuffania smierdzi przypomnialem sobie dopiero jak skonczylem
Ale nikt sie później nie czepiał... wręcz babka mi na 4 naciągnęła ocene z tego spr 
nie moge sie nie smiać z samego siebie jak sobie to przypominam

Hethell napisał(a):wasza ''faza'' polega na wkrecaniu sobie ze powinniscie ja miec. powoduje to nie sama uzywka ale wasza podswiadomosc
albo moze sie zacznijcie podduszac tez bedzie niedotlenienie a za darmo i czysciej
Tilomus napisał(a):...nie prawda...wiesz tabaka ta mocniejsza powoduje niedotlenienie mózgu co prowadzi do właśnie zakręceń w głowie. A jeżeli masz ochote na potężne kopnięcie to mieszasz tabake z różnymi innymi używkami nie zbyt legalnymi albo jeżeli cię nie stać to mieszasz tabaki z tabakami i bierzesz nasypujesz 5 cm do rurki i ciśnieniowo. Kolega po tym omdlał a potem go doprowadzidź do normalnego stanu nie można było, to tak jak byś nie odychał przez kilka minuttyle że bez bólu. Troszeczke to głupawa zabawa ale ile radości
Kieeedyś na obozie jakiś koleś chciał, żebym z nim wzięła. Zastanawia mnie, po co to ludzie biorą. Jakoś mnie nigdy do tego nie ciągnęło, poza tym może jestem dziwna, ale nie lubię sobie niszczyć zdrowia...