08-10-2005, 07:07 PM
ExtremeAgression napisał(a):"Ja nie jestem 'metalowcem' dupku... tylko 'słucham metalu' "
wiec wyp*ierdalaj...
No widzę, ze w tWOIM przypadku jest dokładnie odwrotnie... heh... :?
ExtremeAgression napisał(a):gdybys ją czuł to nie uzył bys słowa wyrosłem w odniesieniu do otoczki ktora juz od poczatku lat 80tych jest jej nieodłączną cześcią.
No a ty chodzisz w glanach przy 30* upale, śpisz w trumnie, zakładasz naćwiekowany pasek nawet do kąpielówek (oczywiście czarnych
hock: ), słuchasz TYLKO metalu (nawet rocka nie przystoi przecież takiemu przykładnemu metalowcowi) i pijesz co rano kubeczek krwi przed modlitwą do sZATANA...ExtremeAgression napisał(a):"w metalu chodzi o technike" - bauahahahaha napisz ksiazkie kindermetalu jeb*any.
No jest metal gdzie technika nie jest wcale potrzebna, pewnie tylko takiego słuchasz. Jak tak bardzo prosisz o książkę to mogę ją 'for you' napisać i pojmiesz wówczas, że są wykonawcy, kótrzy nie tylko napierdalają ale mogą się poszczycić sporymi umiejętnościami...
ExtremeAgression napisał(a):...kindermetalu jeb*any.
Miło mi, że poznałem nowego kolegę 'kindermetala'...
(mam wrażenie, że owym kinder-coś-tam to jesteś raczej ty, wystarczy spojrzeć tylko na twoje wypowiedzi)ExtremeAgression napisał(a):wracaj do koscioła albo piaskownicy.
Tu cię zasmucę - do piaskownicy i kościoła nie uczęszczam od wielu już lat...
ExtremeAgression napisał(a):"mamy odmienne GUSTA... â˘koniec tematuâ˘"
i z tym sie moge zgodzic.
No widzisz, można się dogadać... no to w takim razie o co tobie chodzi!?
*-------------------------*
Pozdrawiam i życzę prędkiego powrotu do zdrowia.