07-22-2005, 01:07 PM
Ymir napisał(a):Cytat:PLus mam całą kolekcję serialu "Co Ludzie Powiedzą?"To jest o tej Bukietowej, tak? Jeżeli tak, tyż bardzo lubię.
To o to chodzi.
See You At The Bitter End...
Ymir napisał(a):Cytat:PLus mam całą kolekcję serialu "Co Ludzie Powiedzą?"To jest o tej Bukietowej, tak? Jeżeli tak, tyż bardzo lubię.
Scully napisał(a):zaczyna, ale ludzie już sobie to upodobali. W naszej, polskiej rzeczywistości niestety jest dużo gorzej niż w telewizorni i niestety oddaje ona fałszywy obraz warstwy społecznej zwanej służbą zdrowia, co chętnie podłapują tłumy, skandując, że za dobrze im się żyje i obrzydzając im to życie na różne sposoby, czego nawet we własnym domu jestem świadkiem.
], te seriale to straszna broń - można ogłupić ludzi dziejami "pewnego szpitalu" i "pewnej rodziny na M"....
he he he...........
Swiat Wedlug Bundych
Alf
Co ludzie powiedza ? (Ten serial jest super , Powolniak rzadzi 8) )
Allo Allo
KubusPuchatek napisał(a):Alf

Cytat:Co ludzie powiedza ? (Ten serial jest super , Powolniak rzadzi 8) )
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Alternatywy 4
Allo Allo
Przystanek Alaska
Głowa Rodziny
Buffy postrach wampirów (joke
)
Kiedys stare odcinki Z archiwum X
13 posterunek
Slow napisał(a):Świat według Bundych (czy jak sie to pisze) i Hotel Zacisze...popieram (John Cleese równie świetny jak wcześniej
)...