• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Urodziny...[w pierwszym poscie jest kalendarzyk]

Dzięki wszystkim za życzenia Big Grin i również wszystkiego najlepszego dla Nevermore'a i Blooda Smile Niech wam wódka pyszną będzie Smile i niech Venom zawsze gra w Waszych sercach SmileSmileSmile 8)
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Wsiego naj wy stare dupy Laughing
Odpowiedz

Axe: :*
Wink
Odpowiedz

No, najlepszego wam wszystkim. Wink
Odpowiedz

Wszystkiego najlepszego
Bek...
Odpowiedz

I ja takze dziekuje za zyczenia tym co pamietali o mojej skromnej osobie i tym co nie pamietali, a moze sobie przypomna Big Grin
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Wsiego naj wy stare dupy Laughing

no widzisz, jestes moim rowiesnikiem. Big Grin

Właśnie otwieramy flachy, dzisiaj mam zamiar najebac sie za wszystkie czasy, wiec juz spadam.dzieki wszystkim za zyczenia, wypije za wasze zdrowie :!: Keep rockin'!
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):
Atreju napisał(a):Wsiego naj wy stare dupy Laughing

no widzisz, jestes moim rowiesnikiem. Big Grin

Właśnie otwieramy flachy, dzisiaj mam zamiar najebac sie za wszystkie czasy, wiec juz spadam.dzieki wszystkim za zyczenia, wypije za wasze zdrowie :!: Keep rockin'!
Ja dzisiaj "qlturalnie"... za to w piątek zamierzam pływać w wódce 8)
Odpowiedz

solenizantom szczerze, wszystkiego NAJ, kobiet, alkoholu wszak wiecej do szczesliwego zycia potrzebne nie jest Big Grin

ps. przepraszam za "maly" poslizg, ale trzy dzionki mnie nie bylo i jestem nie na biezaco z lekka Tongue mam nadzieje ze zyczenia przyjmiecie Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Tak poza życzeniami itp. - do 20 sierpnia daleko Crying or Very Sad
Want excitement don't get none I go wild
Odpowiedz

Ja mam 17 lipca czyli w niedziele.A Dzisiaj piątek więc najwyższy czas zacząć świętować...
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

No to wszystkiego najlepszego amatorze nocnego siedzenia na kompie Wink
Wink
Odpowiedz

Dziękuje bardzo ma towarzyszko niedoli...
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

ale "_" wygląda jak myślnik który na doła.
Odpowiedz

Cytat:i nikt sie nie dowie
Wielki aXL patrzy...

PS: Najlepszego!! 8) 8) Laughing
Odpowiedz