• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

zakończenie roku szkolnego...

a ja zdalem dzisiaj ostatni egzamin i mam w koncu wakacje Smile
z jednym wrzesniem tylko Big Grin
no i te pojebane praktyki... :/
w tym roku bede jezdzil karetka tak ze lepiej zebyscie nie potrzebowali naglej pomocy Angry
Odpowiedz

Troche spozniony post ale co mi tam , nie zagladalem tu dluugo Laughing
Promocja do 3gim z srednia 5.0 Tongue
:laughing:
Odpowiedz

KUJON KUJON KUJON Laughing
Odpowiedz

no?nick napisał(a):Promocja do 3gim z srednia 5.0 Tongue

To rozumiem że młody stawia flaszke? Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ej, za średnią 5.0 to się chyba książkę dostawało...Czemu nie dawali w nagrodę pół litra? Sad Tongue
Odpowiedz

Ja w IV klasie LO, wprawdzie nie miałem paska, ale jako że zabrakło mi jakichś groszy, to dostałem "wyróżnienie" w postaci kvltowej knigi o wikingach Big Grin czadBig Grin ale w sumie spoko, bo to był album naszynal dżeografik na który w życiu by mnie nie było stać Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Bo jakby dwali pół lytra to by wszyscy mieli 5.0. A jak każdy by mial 5.0 to by wszyscy byli magistrami. A jakby wszyscy byli magistrami, to kto by śmieci wywoził? Laughing
Odpowiedz

Widzisz, ja zawsze dostawałam jakieś Anie z Zielonego Wzgórza etc. Tongue Raz tylko dostałam fajną książkę w ramach nagrody za cokolwiek związanego ze szkołą. Leksykon Poetów. Przydaje się czasami.
Odpowiedz

taaaaa ja dostałem Weaverley w oryginale, jakis słownik [tak jakbym nie mial;/] i repetytorium z angielskiego. heh
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

a ja poezję Twardowskiego w tym roku -_-;
oh well... przynajmniej ładnie wydana XD

a średnie 5.0 rox ;D
Odpowiedz

He flaszke Laughing w nastepnym tygodniu ide do PRACY :} , musze kupic piec do basu i tacie oddac kase za basidlo (bede mial w nastepnym tyg ). a co do ksiazek -nagród za wybitne osiagniecia w nauce ...Hmmm wlasnie w tym roku nie dostalem ksiazki, taka szkola biedna wrrrr :?
:laughing:
Odpowiedz

ja tam nigdy nie dostawałem książek srednia zawsze niska jak szedłem do liceum to nauczyciele z mojego gimnazjum chcieli mi to wyperswadować tłumacząąc że nie dam rady Big Grin
Odpowiedz

nagody za srednia
kiedys dostawalam
ale mi sie znudzily Tongue
i nie dostaje
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Taa, w trzeciej klasie podstawówkim jak znowu dostałem ksążkę to powiedziałem sobie: "pierdolę, takie szmaty mi dają to nie bedę się uczył". I od tamtej pory się nie uczę Laughing
Odpowiedz

ja chyba w pierwszej czy drugiej gim .. podjelam ta wspanilam decyzje ..i co
i teraz zycie mam spokojniejsze
jak cos mi samo nie wejdzie do glowy to znaczy ze wogole nie warto sie za to brac Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.