11-16-2005, 12:26 PM
Wstęp do"HA" Slayera.Miażdzy i tyle.
R_amze_S napisał(a):Wstęp do"HA" Slayera.Miażdzy i tyle.
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
R_amze_S napisał(a):Wstęp do"HA" Slayera.Miażdzy i tyle.

Nevermore napisał(a):BluźniszR_amze_S napisał(a):Wstęp do"HA" Slayera.Miażdzy i tyle.
Hell Awaits to jedyny genialny kawałek z tej płyty, reszta tylko dobra lub nawet przeciętna.Ogólnie to GHUA(9.2/10)>>>>>HA(7.8/10).
Dżemik napisał(a):Ale nie tak znowu bardzo.. Jesli przyjmiemy, ze GHUA ma 9.2/10, to HA ma jakies 8.6-9.0/10..HA 8,9 a nawet 9
nie słyszałem oryginału Slayer'a ale cover jest niczego sobie - szczególnie początkowe wejscie
Dance Of Death napisał(a):Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredeknie słyszałem oryginału Slayer'a ale cover jest niczego sobie - szczególnie początkowe wejscie
Dance Of Death napisał(a):Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredek :lol: nie słyszałem oryginału Slayer'a ale cover jest niczego sobie - szczególnie początkowe wejscie :D
Acrid napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredeknie słyszałem oryginału Slayer'a ale cover jest niczego sobie - szczególnie początkowe wejscie
Za taki tekst to ja powinienem od razu bana jebnac a nie trzecie ostrzezenie
ale mi całkiem przypadły do gustu
Dance Of Death napisał(a):Hell Awaits dobrze wypada w wykonaniu Kredeknie słyszałem oryginału Slayer'a ale cover jest niczego sobie - szczególnie początkowe wejscie
Acrid napisał(a):Ale mnie jebia klawisze akurat, chodzi o herezje ktora napisales.