- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Cytat:to fakt-ale to nie znaczy ze im nie wolno czy ze ktos im bedzie bronil
Jeśli chcą być obsceniczni to prosze ale nie w miejscach publicznych.
Ostatnio kumple cały park "wyczyścili" kijami. Nazwa parku z "parku pedała" zmieniła się na "park metala".
Nic się nikomu nie stało tzn. im się nic nie stało. Co ciekawe NIKT policji nie wezwał... niezwykłe.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 95
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
kurna wezcie juz ogloscie kto wygral :?
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
To kurna weźcie i głosujcie. :?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
No za to to normolnie to ja powinienem co najmniej czołowym sędzią weryfikującym wyniki głosowania zostać...
str.1
str.2
co prawda sam pomysł jest chyba czerstwy, ale liczy się gest
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Mocarne ! Jałokim, dużo takich rzeczy rysujesz?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
ostatnio zaczynam się nieco rozkręcać, ale te plansze są tylko rozgrzewką przed naprawde dużym stolcem :]
Gdzieś może za rok skończę tworzyć obraz swojego świata fantazy i fabuły w nim osadzonej i wtedy zabiorę się za kreślenie tego na papierku. Zanim do tego dojdzie chce być jak najlepiej przygotowany więc będę się starał coś od czasu do czasu zmazać jak czasa znajdę. W planie mam jak na razie 2 komiksiki po 2, 3 strony, ale zanim je zrobie to na pewno siakiś pomysł kolejny mi wpadnie do łba :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
oj robi, tylko pogratulowac talentu
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
deathless napisał(a):Jałokim- czemu Monisia?

rozumiem przez to że z Monisią rozmawiam

a tak siakos mi się nasunęło pierwsze gdy tekst do chmurek wpisywałem

Ogólnie wszystko tutaj to jedna wielka improwizacja
ale może ten temat komiksika skończmy. Od tego jest wątek w Malarstwo/Grafika/Fotografia. Tam też są linki do kilku innych moich starszych i kilku nowsiejszych pracek :]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0