• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

OFICJALNE WYBORY MISS FORUM 2005!

deathless napisał(a):Hm.. no ale skoro kwiaty można pocztą wysyłać, to czemu nie watę?;]

No, bo wata się klei i mogłaby się do papieru przylepić,a lbo listonosz drań by ją zeżarł...

No cholera jasna, przez was to nawet ja się do teo offtopa przyłączam. Evil or Very Mad Proszę mi tu nie robić takich rzeczy. To poważne wybory są, nie jakieś tam śmieszne referendum konstytucyjne w Holandi czy innej Frncji, ani tym bardziej jakiś spożywczak. TO SĄ WYBORY!!!! PROSZĘ ODDAWAĆ GŁOSY! Zrozumiano?

Kurcze, no zdenerwowałem się normalnie...

*Arion: mkaaay, mister, as you wish. any offtop's gonna be deleted from now [23:22, 01.06.2005] on.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Uspokój się...
jeszcze zmarszczek dostaniesz...
Ale jak głosy będziecie liczyć, wybacz?;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

To już nasza wewnętrzna, komisyjna sprawa.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):To już nasza wewnętrzna, komisyjna sprawa.

Ahaaaa.. no jasne;]
My God is beautiful.
Odpowiedz

RZONDAMY JAWNEGO LICZENIA GŁOSUF!

Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):RZONDAMY JAWNEGO LICZENIA GŁOSUF!

Laughing

Właśnie!
Laughing
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

hmmm Ajana mi sie wydaje czy Ty jestes w "Zielonej wieży" i udzielasz sie tam na forum? czy moze Cie z kims pomylilem?
Odpowiedz

A co to jest za forum?Obecnie udzielam sie tylko na tym.
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Ajana napisał(a):

Laughing

Właśnie!
Laughing

Obawiam się, że z powodu 'nieprzewidzianych' problemów technicznych, okaże się to niemożliwe. Laughing
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Ajana napisał(a):

Laughing

Właśnie!
Laughing

Obawiam się, że z 'nieprzewidzianych' problemów technicznych, okaże się to niemożliwe. Laughing

Więc łapówki konieczne;]
Chamstwo.
My God is beautiful.
Odpowiedz

Nie. Rzeczywistość. ;D

ale, ekhem, to temat dla Panów... ne? (:
my możemy tylko siedzieć cichutko i knuć mściwe plany ;]
Odpowiedz

Arion napisał(a):Nie. Rzeczywistość. ;D

ale, ekhem, to temat dla Panów... ne? (:
my możemy tylko siedzieć cichutko i knuć mściwe plany ;]

pragne poinformować drogą mordoratorkę że właśnie napisała oftopa Laughing
(jednocześnie zgłaszam swojego Laughing )

Arion: oczywiście, że napisałam, jednak w zakończeniu zachęciłam po raz kolejny do pozostawienia tego tematu Panom ;>
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Ajana napisał(a):A co to jest za forum?Obecnie udzielam sie tylko na tym.
to sorki pomylilem Cie z kims innym o takim samym lub podobnym nicku
Odpowiedz

... Ja oddaje głosik na Hethell... Smile /...No bo niby kto ma wygrać??? Moim zdaniem sprawa jasna..TongueTongue/
ŚmIeRć To DoPiErO PoCzĄtEk
Odpowiedz

Arion napisał(a):Arion: oczywiście, że napisałam, jednak w zakończeniu zachęciłam po raz kolejny do pozostawienia tego tematu Panom ;>

toć to siakaś perfidana szowinistyczna dyskryminacyja odbierająca paniom prawo do głosu! :?

ja rozumiem żeby Żydom zabronić głosować i innym podludziom, ale KOBIETOM?!?!
Laughing
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz