• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Debilne Reklamy

wy macie faszystow Laughing moi starzy mi nie zagladaja ani na gg ani w listy/ kartki ani na bloga. Ufff Laughing chociaz z tym sa normalni
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

wow axe jaki z ciebie sie intelektualista zrobil taka pozno pora..ja juz ledwo w klawisze klepie i prawie nie rozumiem o czym piszesz Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):wy macie faszystow Laughing moi starzy mi nie zagladaja ani na gg ani w listy/ kartki ani na bloga. Ufff Laughing chociaz z tym sa normalni
Moja zwykle też nie zagląda, ale wtedy ją tak wkurwiłem, że prawie szybę w drzwiach rozbiła, po czym poszedłem na pół nocy do Dekompresji.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

polecam metode Netha- wylaczyc archiwum Laughing
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Valhalla napisał(a):wy macie faszystow Laughing moi starzy mi nie zagladaja ani na gg ani w listy/ kartki ani na bloga. Ufff Laughing chociaz z tym sa normalni
Moja zwykle też nie zagląda, ale wtedy ją tak wkurwiłem, że prawie szybę w drzwiach rozbiła, po czym poszedłem na pół nocy do Dekompresji.

Rozważam założenie hasła na bloga.......... Laughing

A najgłupsze sa reklamy w radio , te głosiki ehhhh ;/
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

wlasnie...glosiki typu wielokrotny orgazm opowiadajace o ''fascynujacej '' wyprawie na nowa stacje benzynowa :?
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

wiecie czego jeszcze nie lubie? Reklam w ktorych ktos usiluje tworzyc muzyke, czyli przewaznie akustyk albo jakis elektrobadziew i taki super niemelodyjny i wiesniacki glos Laughing
Odpowiedz

Hethell napisał(a):wlasnie...glosiki typu wielokrotny orgazm opowiadajace o ''fascynujacej '' wyprawie na nowa stacje benzynowa :?
Zastanawiam się kiedy tym pożal się boże, "specom" znudzi się przykuwanie uwagi pseudoerotyką. Może to robiło wrażenie 20 lat temu, ale dzisiaj przeciętny człowiek ma na codzień tyle sexu w różnym wydaniu, że kretyńska reklama działa może najwyżej na 8-latków.
Odpowiedz

ale spoleczenstwo i tak jest niedopieszczone jakby nie patrzec. co nie zmienia faktu ze takie zagrania sa naprawde zenujace
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

zenujace.. hmm dla mnie niesmaczne Wink
Odpowiedz

I GŁUPIE !!!!!!
Odpowiedz

Hethell napisał(a):ale spoleczenstwo i tak jest niedopieszczone jakby nie patrzec. co nie zmienia faktu ze takie zagrania sa naprawde zenujace
A nawet żałosne, zważywszy, że przy dzisiejszej świadomości psychologicznej co czwarty 13-latek potrafi już wymienić większość bardziej znanych technik manipulacyjnych w reklamach.
Odpowiedz

w dzisiejszych czasach 13-latkowie sa nad wyraz rozgarnięci .............
Odpowiedz

ale chyba nie w tym kierudnku co powinni (w wiekszosci)
Odpowiedz

Hehehehehe tak Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.