05-24-2005, 07:03 PM
zawsze wiedziałem że masz dobre serduszko
A jaki masz smak?
A jaki masz smak?
gannon napisał(a):zawsze wiedziałem że masz dobre serduszkoJa mam bardzo dobre serduszko![]()
A jaki masz smak?
a co do smaku- nie wiem nie probowalam
hock:
gannon napisał(a):No to chyba ja spróbuje, tylko mi powiedz z której strony jesteś najlepszabuahahahock:
MÓJ GŁOŚ ODDAJĘ MOJEMU CUKIERECZKOWI - VALHALLI
Z kazdej
<mlask>
a moze nowe wstawicie? fajnie by bylo zebysmy wiecej zdjec Waszych zobaczyli
Rumian napisał(a):ja bym mial 1 propozycje... niech szanowne panie pokopiuja tutaj swoje zdjecia z topicu "My" i my wybierzemya moze nowe wstawicie? fajnie by bylo zebysmy wiecej zdjec Waszych zobaczyli
gannon napisał(a):To ja sobie sam wybiore te kawałki co wyglądają najbardziej apetycznieCio pan siobie myśli psze pana tu małe dzieci som a pan jakieś źbocieństwa gada, ja ma dopielo ciynaście lat i siem dopiejo ucie mówić kujwa<mlask>
Wojtasss... napisał(a):gannon napisał(a):To ja sobie sam wybiore te kawałki co wyglądają najbardziej apetycznieCio pan siobie myśli psze pana tu małe dzieci som a pan jakieś źbocieństwa gada, ja ma dopielo ciynaście lat i siem dopiejo ucie mówić kujwa<mlask>
A kawał o murzynie co się w roślinę zamienił to niby kto napisał
Tilomus napisał(a):Co wy macie do 13 latków??? Wiek o niczym nie świadczy!!!JA SAM MAM 13 LAT WIĘC NIE MAM NIC DO 13 LATKÓW!!!
Cytat:a kto mówi ze cos mamy do 13 latków ?
Cytat:Cio pan siobie myśli psze pana tu małe dzieci som a pan jakieś źbocieństwa gada, ja ma dopielo ciynaście lat i siem dopiejo ucie mówić kujwa