• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

czas przesyłki co jest ??

zamuwiłem koszulki 10 dni temu priorytetem i jeszcze nie doszły co jest mam nadzieje że dojdą jutro albo po jutrze ! pozdrawiam
Bez komętarza ...
Odpowiedz

Niestety, tak się zdarza. Tak właśnie działa poczta polska...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

A ja mam pytanie ...
Zamówiłem prorytetem i myślę że niedługo powinny być.. Ale przez kilka najbliższych dni nie będzie nikogo u mnie w domu.. czy oni zostawią jakieś info jeśli dojdzie jak mnie nie będzie ??
Odpowiedz

zapewne zostawia awizo ze jest do odebrania na poczcieSmile
Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym.
Czarodziejski dom mówi do mnie...
Odpowiedz

Zeby nie robic nowego tematu napisze tutaj
Zamowilem koszulke priorytetem we wtorek, kiedy mam sie spodziewac listonosza (tzn po ilu dniach Wam doszlo)
I w tranzakcjach mam pusto czy to dobrze ? Big Grin

aha jeszcze jedno na maila mi nie przyszlo potwierdzenie - zawsze powinno przychodzic ?
Odpowiedz

mi zawsze dochodzil priorytet 1 gora 2 dni Wink dzisiaj tez zamowilam priorytetem, zobaczymy za ile bedzie Big Grin
edit, wlasnie sprawdzilam mam, ze wyslano Surprised
Musisz dostac potwierdzenie, sprawdz czy nie przyszlo do folderu Spam, tak sie np. na wp.pl robi Wink i w transakcjach musisz miec "cos" bo inaczej znaczy ze zamowienia nie ma, zreszta to logiczne skoro nie potwierdziles Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

heh to wogole cos sie skaszanilo bo w formularz wpisywalem swoje dokladne dane a teraz sprawdzalem ich poprawnosc a tutaj formularz pusty oO na mailu nic nie ma i co mam z tym fantem zrobic zeby dostac koszulke ale sztuk 1 ?Tongue Bo boje sie ze jesli jeszcze raz zamowie to dojda do mnie 2 :/

oO po 5 min sprawdzalem po raz drugi dane i formularz znowu zrobil sie pusty wtf ?! oO

edit- Heh Valhalla thx za checi ;* ale wolalbym zeby wypowiedzialo sie na ten temat wiecej osob moze nie ja jeden mam taki problem ? Wiec plz szczegolnie modkow,admina o wypowiedzenie sie w tej sprawie Tongue

edit2- przypomnialo mi sie ze po pewnym czasie jak zamowilem to mi to zniklo z koszyka ale zadnego maila nie dostalem ani nic
Odpowiedz

to sobie zaloz nowe konto po prostu? no nie wiem aghr Surprised
Odpowiedz

paczka zamowiona w piatek doszla w poniedzialek Laughing
Odpowiedz

ja wuasnie mam pdoobny problem;/ paczka miala do mnie dosjc priorytetem, czekam juz 6 dzien i pisze ze jeszcze nie zostala wyslana! no skandalSmile
wy macie racje, ale my mamy karabiny!
Odpowiedz

cholera zamowilem paczke piorytetowa( Numer przesyłki cp617007287 )(Data wysłania przesyłki 2005-06-28 ) i zwykle dochodzila w 2 dni max. Czekam juz troszke i nicSad wyjezdzam do Francji i potem juz nie odbiore...Pisalem do poczty polskiej podajac nr przesylki.... poddali watpliwosci to ze paczka byla wyslana piorytetem i wlasnie wtedy kiedy mi napisaliSad jak mam to rozumiec? Question
Ból, zaś misterny miał oczęta brwiste,
Pogrążyły się w ciszy i nią pierwsze stały.
Akt brzemię pokorne naznaczał poklaskiem,
Chwaląc trwogi Siewcę, skrwawionego żalem
Odpowiedz

Nie przejmujta się, ja na paczkę z RMS czekałam ze 2 - 3 tygodnie, zanim doszła. I to też był priorytet.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

dzieki za pocieszenie Sad przynajmniej jedna osobaWink no ale glupia poczta napisala mi tak a zrobila co innego Tongue dzisiaj (przed chwila)doszla paczka i byl na niej piorytetSmile debile... no i moge spokojnie jechac z nowymi, niewytartymi cwiekami do zabojadowBig Grin
Ból, zaś misterny miał oczęta brwiste,
Pogrążyły się w ciszy i nią pierwsze stały.
Akt brzemię pokorne naznaczał poklaskiem,
Chwaląc trwogi Siewcę, skrwawionego żalem
Odpowiedz

Mi paczka szła tydzień, bo wiadomo - priorytet! Big Grin A tak szczerze mówiąc to mnie już cholera brałą na tą cała 'poczte polską' :?
about:blank
Odpowiedz

no ja tez czekam juz 8dni na paczke i nic Question
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz