05-07-2005, 09:28 PM
... co sądzicie o tym zespole, dla mnie jest on świetny i bardzo żałuje że, nie wydadzą już następnej płyty.
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"

hock:
a już w wakacje 4 część HoE
radzę Tilomusie poczytać wnikliwiej www.manowar.com
dla mnie zespół jest naprawdę świetny, a do tego jako heavy metalowa kapela mają cudowne ballady... eh... jeżeli premiara nowej płyty ma być na początku 2006 roku (nie sprawdzałam, szczerze mówiąc), to nic innego, jak czekać
Tilomus napisał(a):bardzo żałuje że, nie wydadzą już następnej płyty.pojebało? :?
DeMoN.|. napisał(a):ManOwaR - zespół legenda, każdy szanujący się fan metalu zna ten zespół, a przynajmniej powinien. To prawdzia muzyka, nie jakieś pitolenie. Nie ma takiego drugiego zespołu jak ManOwaR. Geniusz DeMaio, Rossa teraz Logana + Columbus i niesamowicie mocny głos Adamsa sprawiają że ich muzyka i oni zasługują na miano KRÓLÓW, które nadali im fani (a ManOwaR żeby oddać hołd fanom, nazwali tak koleją, zresztą jedną z najlepszych płyt w ich historii i historii heavy metalu). Ich muzyka dostarcza ogromną dawkę energii, mocy.Dobrze gada, polać mu!!!
"Kings Of Metal" jest płytą która bezwzględnie niszczy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Mruczny napisał(a):Pewnie by mnie zlinczowali gdybym wyraził tutaj swoje zdanie... Dlatego pozostawię bez komentarza.
mały żlśliwy cytacik z nowego Mega-sina(dla wszystkich nie lubiących Manowar 
Cytat:Macie troche czasu 23 lipca? Tak? to już pakujcie manatki, bo na earthshaker fest wystąpią muzycy Manowar, których wspomogą wszyscy byli członkowie zespołu, a specjalną, uroczystą narracje wygłosi aktor Christopher Lee, czarodziej z Władcy pierścieni, i znany na całe Hollywood gej. Gdybyśmy byli złośliwi dodalibyśmy że wybór chyba nieprzypadkowy. Ale nie jesteśmy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):(...) Reasumując: Manowar wielkim zespołem jest, ale do Judas Priest, Iron Maiden, Saxon,AC/DC, Venom, Motorhead czy Black Sabbath, jednak sporo im brakuje.no chyba Cię... |&@#($@