- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 109
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
a ja uwielbiam baseny i jeziora pływanie to super opcja i nrkowanie ( bez aqualungu oczywiście) tak do 5m schodze w okularkach bez maski w jeziorze (wiem wiem chwale sie) ale i tak pod wodą jest git
nie , nie jestem dziewczyną ( to powinną starczyć)
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Jak to sie mowi: na nauke nigdy nie jest za pozno

Plywanie sie czasem przydaje
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 80
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Co do zanieczyszczeń - a gdzie teraz ich nie ma?
pchla napisał(a):a ja uwielbiam baseny i jeziora pływanie to super opcja i nrkowanie ( bez aqualungu oczywiście) tak do 5m schodze w okularkach bez maski w jeziorze (wiem wiem chwale sie) ale i tak pod wodą jest git
Ja też.
Aeroth napisał(a):kurde. Ja w jakims matrixie żyję. Wszyscy piszą, że nie chodzą na basen a jakoś pełno ludzi ciągle. na forach wszyscy sie chwalą, że mówią po angielsku a w rzeczywistości poziom beznadziejny.
Wake up Neo... 
Niech sobie ludzie mają swoje złudzenia... A co!
Want excitement don't get none I go wild
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A ja nie lubie basenów, bo później włosy śmierdzą chlorem. A poza tym po co płacić za durny absen, skoro można pojechać nad jezioro i być tam ile się chce, a nie np. płacę za dwie godziny i muszę się tego trzymać, później szybko się przebierać, żeby nie dopłacać i w ogóle na basenach jest za dużo ludzi... Najlepiej pojechać z kimś w jakieś ustronne miejsce gdzieś w lesie, zwłaszcza wieczorem i wtedy się kąpać...
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 781
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Kocham zapach chloru...mrr...
my na mazurach mamy jeziorka ;D
ale na basen zdarza mi się chodzić zimą, jestem uzależniona od kontaktu z wodą w innym niż higienicznym czy też spożywczym wyrażenia tego znaczeniu (:
- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A ja tam lubię baseny, niektóre bywają czystsze od naszego ukochanego morza ( tam to jest dopiero syf!). Chodze na basen 2 razy w tygodniu od prawie 9 lat i nic mi nie jest.
Może ktoś kto uczeszcza na basen pochwali sie jakimyś dobrymi czasami na 50 metrów?
"Ten kto umie zatrzymać czas, potrafi żyć wiecznie"
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
o nie, nie- pivo zdrowe jest i prosze mi tu nie pitolic bzdur
Live Like An Angel, Die Like A Devil